15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Scurte stiri

1.600 de kilometri cu 173 de mijloace de transport


Roz Gordon, o femeie originara din Suffolk, a reusit sa stabileasca un record cel putin ciudat. Dupa cum informeaza Libero.it, femeia de 35 de ani a reusit sa strabata Scotia de la un capat la altul folosind mijloace de transport diferite. In total, Roz a parcurs o distanta de 1.600 km si pentru a-si duce la bun sfârsit calatoria s-a deplasat cu 173 de mijloace de transport, printre care o ambulanta, o sanie, un tractor, un catamaran, un funicular, un cal si multe altele. Calatoria a durat sase luni, scotianca folosind fiecare mijloc de transport pe o distanta minima de 100 de metri pâna la un maximum de 80 km.


Vibratoarele si chiloteii tanga – dedusi din impozit


Angajatii din industria erotica din Australia vor putea deduce chiloteii tanga si alte accesorii sexy de la impozit, având in vedere ca acestea fac parte din dotarile de serviciu. Lubrifiantele, prezervativele si vibratoarele vor putea fi si ele deduse, atâta timp cât sunt folosite in scopuri lucrative, se mentioneaza intr-un comunicat al autoritatilor fiscale de la Antipozi. Autoritatile nu sunt la fel de tolerante in ceea ce priveste vizitele in salile de fitness, pentru ca angajatii sa se mentina in forma, si nici cu produsele de machiaj sau coafura, in cazul in care acestea nu sunt folosite pentru aparitiile scenice.


Adriana Bahmuteanu la psiholog


Editia de luni, 8 mai, a emisiunii „9595“, difuzata la Antena 1, de la ora 17.30, va aborda un subiect deosebit de interesant, „Viata ca o telenovela“, invitata fiind Adriana Bahmuteanu. Aceasta va vorbi deschis despre viata ei tumultuoasa, despre iubire si ura, despre casatoriile si divorturile prin care a trecut alaturi de Silviu Prigoana, despre puterea de a o lua de la capat. Adriana Bahmuteanu vine sa dea un exemplu femeilor care se confrunta cu probleme in casnicie, povestind propria viata, incurajându-le sa nu se opreasca la un singur mariaj, daca acesta nu merge, si sa se ridice dupa esecuri matrimoniale.


Dans clasic si contemporan marca CRBL la Eurovision


Mihai Traistariu si cinci dansatori din trupa Big Bounce vor prezenta pe scena de la Atena, in finala concursului Eurovision 2006, un show semnat CRBL. Irina, Andreea, Florin, Cosmin si Robert, care au vârste cuprinse intre 18 si 20 de ani, fac parte din trupa de street-dance si break-dance Big Bounce, infiintata de cunoscutul coregraf si membru al trupei „Simplu“. „Va fi o imbinare de elemente de balet cu elemente de dans contemporan“, a dezvaluit CRBL despre show-ul pe care l-a pregatit pentru Atena. „La prima vedere, sunt doua stiluri total opuse de dans, dar, in final, acestea devin complementare si chiar se inteleg foarte bine“, a continuat el. Dan Manoliu, seful delegatiei României la Eurovision, spera ca show-ul pregatit sa fie bine primit de public.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS