18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelebritati „intr-o ureche“

Celebritati „intr-o ureche“

Atunci când vine vorba despre ciudateniile celebritatilor, foarte putini sunt aceia care nu se gândesc imediat la Michael Jackson. Dar regele pop nu este singurul exemplu negativ referitor la efectele „secundare“ ale vietii traite numai in lumina reflectoarelor. Mai ales in ultimii ani, celebritatile parca s-au inscris intr-o cursa a ciudateniilor, fiecare facându-si „damblaua“ in vazul tuturor.


Bruce Willis. Celebrul actor pare a fi unul dintre putinii oameni de la Hollywood cu picioarele pe pamânt. El are insa o „dambla“ pe care fanii cu o vedere ascutita nu se poate sa o fi ratat: poarta intotdeauna ceasul de mâna invers! Nimeni nu stie de ce actorul prefera sa faca acest lucru, dar gestul poate fi observat in peliculele „Die Hard“ si „Mercury Rising“.


Bjork. Aproape totul la Bjork este un pic excentric – in special garderoba. Artista pop din Islanda a fost vazuta purtând orice fel de haine, de la bluze cu mâneci lungi de trei metri la fuste facute din saci menajeri. Dar momentul sau de „glorie“, daca poate fi numit astfel, a fost acela in care si-a facut aparitia la gala premiilor Oscar imbracata ca o lebada. Nu putini sunt cei care au sfatuit-o sa-si concedieze stilistul.


John Travolta. Pe vremuri doar un actor talentat, John Travolta este aproape la fel de cunoscut in prezent pentru filmele sale ca pentru dedicarea fata de scientologie – religia oficiala a celor bogati si celebri. Insa aceasta „dambla“ i-a adus si o nemultumire. Actorul a trebuit sa se recasatoreasca cu Kelly Preston, actuala sa sotie, dupa ce prima ceremonie, desfasurata dupa regulile scientologice, a fost declarata ilegala.


Chris Eubank. Un fost boxer care adora sa apara in public purtând gambeta (palarie barbateasca din fetru tare, cu calota ovala si borurile usor rasfrânte – n.r.), monoclu si pantaloni de calarie? Da, acesta este Chris Eubank, omul care a renuntat la cariera in lumea boxului pentru a deveni un filfizon notoriu. Ca si cum aceasta „pasiune“ nu ar fi suficienta, Eubank este vazut deseori plimbându-se prin Brighton, Marea Britanie, intr-o limuzina uriasa, facându-le cu mâna trecatorilor.


Anne Heche. In timp ce majoritatea celebritatilor sunt multumite sa creada despre ele insele ca arata „divin“, Anne Heche s-a intrecut pe sine proclamându-se „reincarnarea lui Dumnezeu“ intr-o autobiografie. Dar, daca citim cu mai multa atentie paginile scrise de actrita, observam ca aceasta sustine si ca este un extraterestru pe nume Celestia.


Nicolas Cage. Toata lumea cunoaste amanunte despre controversatul domeniu „Neverland“, al lui Michael Jackson. Insa el nu este singurul care si-a creat propria versiune de Disneyworld. Nicolas Cage s-a folosit de replica unui castel gotic, construit la Hollywood, pe care l-a „impodobit“ cu garguie (burlane scurte pentru scurgerea apei de ploaie, de obicei bogat ornamentate – n.r.), piese de mobilier extrem de ciudate si statui cu Pinocchio. „Ma simt atras de lucrurile bizare“, a declarat actorul, referitor la modul cum si-a amenajat locuinta.


Roseanne Barr. Potrivit propriilor declaratii, vedeta are nu mai putin de 16 personalitati diferite. Insa, pentru a complica un pic lucrurile, nici una dintre aceste personalitati nu este in termeni amiabili cu restul, ceea ce inseamna ca apropiatii lui Roseanne trebuie sa repete ceea ce vor sa ii comunice pâna când adevarata sa personalitate intelege ce au de spus. Se pare ca fosta actrita de comedie a vrut chiar sa transforme aceasta poveste intr-un serial de televiziune, dar ideea sa nu a avut succes.


Uri Geller. Uri a devenit faimos pentru ca indoia linguri si alte obiecte de metal cu puterea mintii. Dar se pare ca obsesia sa pentru lucrurile indoite nu se opreste aici. Misticul personaj este proprietarul unui Cadillac din 1976 care este acoperit complet cu peste 5.000 de piese de metal indoite, multe dintre ele fiindu-i donate de personalitati ca Marlon Brando si John Lennon. Chiar si o lingura care i-a apartinut lui Winston Churchill se numara printre obiectele de pe masina lui Uri.


Nick Nolte. Cunoscutului actor ii place sa poarte pijamale in public. Dar aceasta „dambla“ nu este nici pe departe la fel de neobisnuita ca obsesia sa pentru ozon. Nolte detine recipiente cu ozon in aproape fiecare camera din locuinta sa pentru ca „lucrurile malefice nu pot supravietui in ozon“.


David Icke. Cel mai „damblagiu“ dintre toti pare a fi, de departe, David Icke. Controversatul jucator de fotbal a afirmat, initial, ca este Iisus, apoi si-a asumat rolul de a avertiza „adevaratii credinciosi“ cu privire la sopârlele uriase care controleaza intreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS