12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine sport pentru barbati

Haine sport pentru barbati

V-ati intrebat vreodata care este perioada anului cea mai indragita si asteptata cu nerabdare de barbatii dornici sa-si scoata la iveala calitatile fizice? Raspunsul este, cu siguranta, sezonul primavara-vara, atunci când ei au posibilitatea de a arata care este rodul efortului lor sustinut de a merge in salile de gimnastica.


Desi zilele acestea vremea s-a dovedit a fi foarte capricioasa, termometrele inregistrând temperaturi destul de scazute pentru aceasta perioada a anului, oamenii au recurs deja la tinute adecvate vremii. Si cum ar fi reusit sa reziste tentatiei de a nu face acest lucru, când magazinele se intrec in oferte de articole de imbracaminte? Cel mai important este faptul ca ofertele nu se adreseaza in exclusivitate femeilor, ci exista o diversitate de haine si pentru barbati.


Foarte des prezente in magazine sunt tinutele sport, in care tricoul este considerat piesa de baza. Intâlnim in magazinele din Craiova o gama variata de tricouri cu imprimeuri cauciucate sau reflectorizante, ideale pentru iesirile seara in oras cu prietenii, la preturi cuprinse intre 15 si 60 RON. Inventivitatea creatorilor de haine a mers pâna intr-acolo incât imprimeurile regasite pe tricouri sa fie realizate pe diverse teme, precum: personalitati, masini, animale, fotbalisti, semne de circulatie. Cele mai interesante tricouri ramân totusi cele ale caror texte atrag imediat privirile tuturor. Câteva exemple de texte haioase pot fi urmatoarele: „schimb nevasta contra bere“ sau „acest produs nu a fost testat pe animale“, iar preturile pot sa inceapa de la 20 RON si sa ajunga chiar la 50 RON.


Tricoul personalizat – „gustat“ de tineri


Foarte cautate de tineri sunt si tricourile cu gluga si buzunare aplicate sau prevazute cu fermoar, al caror pret oscileaza intre 30 si 60 RON. Materialele din care sunt confectionate aceste produse sunt: bumbac, vâscoza sau poliester.


Nu pot trece neobservate nici camasile sport, atractive prin diversele combinatii de culori, dar si prin imprimeuri personalizate, costul acestora variind intre 30 si 70 RON.


Tinuta sport poate fi completata cu pantaloni din denim, foarte practici, dar si din tercot, foarte racorosi, potriviti zilelor toride de vara, al caror pret este cuprins intre 50 si 100 RON. De asemenea, sorturile sunt si ele indispensabile tinutei sport si se gasesc in magazine la preturi accesibile, incepând de la 20 RON si ajungând la 40 RON.


Dar pentru ca vremea este capricioasa si imprevizibila ar trebui sa fiti precauti si sa va procurati câteva haine pentru zilele mai racoroase. O jacheta din denim, cu buzunare aplicate si inchisa cu fermoar sau cu nasturi este cea mai potrivita in acest sens. Costul unei astfel de jachete porneste de la 60 RON si poate atinge chiar 150 RON.


Treningurile din bumbac, poliester si nylon pot fi achizitionate contra unor sume nu foarte mari, iar sepcile, palariile si bandanele completeaza si ele tinuta sport barbateasca. Preturile acestora oscileaza intre 20 RON si 30 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS