21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinEsarfa - accesoriu indispensabil in acest sezon

Esarfa – accesoriu indispensabil in acest sezon

Esarfele erau un accesoriu la moda in anii ’60, fiind purtate de femei celebre, precum Sofia Loren si Jackie Kennedy. Fie ca este vorba despre o bucata de stofa, de matase, de bumbac sau de vâscoza, esarfele vor fi in sezonul primavara – vara un accesoriu indispensabil pentru cele care vor sa fie in pas cu moda. Daca in ultimii 30 de ani, esarfele au fost neglijate de doamne, in acest sezon stilistii si-au concentrat atentia asupra lor, aducându-le din nou in prim-plan.


Marii creatori de moda au realizat colectii extrem de fanteziste, pentru cele mai diverse gusturi: Anna Sui a realizat esarfe care se remarca prin imprimeurile si materialul din care sunt confectionate, Bottega Venetta a accentuat tinute simple cu esarfe lungi in culori suave, dar destul de puternice pentru a conferi un farmec subtil, Giorgio Armani pastreaza si in materie de esarfe nota eleganta pe care o ofera tinutelor sale, iar Jean Paul Gaultier propune un stil mai vioi, alegând combinatii si modele care pot fi purtate in cele mai originale moduri.


Esarfele reprezinta un accesoriu care lasa libera imaginatia oricarei femei. Acestea pot fi purtate la gât, pe cap, ca saluri, centuri si chiar ca piese vestimentare. Ele pot accentua sau adauga culoare, ori pot fi un accesoriu subtil. Pot fi legate, prinse cu bijuterii sau cu accesorii speciale. Puteti folosi o esarfa inflorata sau una asortata cu vestimentatia pur si simplu pentru a va prinde parul intr-o coada. Aceasta poate fi impletita in par, asa cum fac tigancile, pentru a avea un aer misterios si adolescentin in acelasi timp. Daca nici una dintre variante nu este pe gustul dumneavoastra, puteti lega o esarfa de una dintre baretele gentii cu funda sau lasându-i capetele libere. In ceea ce priveste culorile, sunt la moda cele vii, precum portocaliul, galbenul, verdele crud, ciclamenul sau albastrul intens.


In magazinele craiovene preturile esarfelor variaza de la 10 la 50 RON in functie de materialul din care sunt confectionate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS