20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Stiri diverse

Un balansoar al presedintelui Kennedy va fi scos la licitatie


Unul dintre balansoarele pe care John F. Kennedy le folosea pentru a-si calma durerile de spate va fi scos la licitatie, in Dallas, alaturi de alte obiecte prezidentiale si documente de la autopsia lui Lee Harvey Oswald, presupusul asasin al presedintelui american. Dupa cum informeaza site-ul Ansalatina, acest balansoar este cel pe care Kennedy il folosea la Casa Alba. Dupa moartea presedintelui, scaunul a fost donat unuia dintre angajatii sai, George Thomas, care l-a detinut pâna la moartea sa. Licitatia este programata pentru 7 iunie, la Heritage Auction Galleries din Dallas.


Amenda pentru aruncarea pe geam a unei pungi cu chipsuri


O femeie din Marea Britanie a fost amendata cu 75 de lire sterline pentru ca a aruncat o punga cu chipsuri pe geamul masinii sale. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Hilary Buckland, de 46 de ani, a fost surprinsa facând acest gest nepoliticos de catre un oficial al Consiliului Local din Luton, care se afla la volanul unei masini, in spatele autoturismului femeii.


In momentul „incidentului“, britanica se afla in masina impreuna cu trei nepoti ai sai. Ea sustine ca a aruncat punga dupa ce unul dintre copii i-a pus-o in brate in timp ce conducea.


A alergat trei kilometri in sase minute pentru a recupera doua verighete


Un vicar a alergat, dus-intors, pe un drum de aproape un kilometru si jumatate in mai putin de sase minute, pentru a face rost de verighete. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, vicarul Chris McQuillen-Wright a facut acest gest pentru a veni in ajutorul domnisoarei de onoare, care uitase verighetele acasa la mireasa.


Vazând ca situatia este incurcata, McQuillen-Wright s-a aventurat in aceasta cursa contra timp pentru ca mireasa sa nu fie dezamagita atunci când va ajunge la biserica si va constata ca mai are de asteptat pâna când ii va putea jura credinta vesnica alesului sau. „Am fost fericit ca i-am putut ajuta. Când am intrat in biserica, toata lumea m-a aplaudat“, a declarat vicarul pentru The Sun.


Mihai Traistariu si „Tornero“ in Cipru


Mihai Traistariu incheie turneul de promovare a piesei „Tornero“ cu o vizita in Cipru. Reprezentantul nostru la concursul Eurovision 2006 ajunge astazi in Cipru si va ramâne acolo pentru trei zile, timp in care este invitat la mai multe emisiuni radio si tv. De asemenea, Ambasada României in Cipru organizeaza un eveniment special cu aceasta ocazie.


„Din pacate, nu mai putem merge si in alte tari, pentru ca trebuie sa ne concentram asupra pregatirilor pentru plecare, care au intrat pe ultima suta de metri“, a spus Mihai. Ca si in celelalte tari in care a fost pentru a promova piesa „Tornero“, Mihai este insotit de o echipa a Televiziunii Române si continua munca sa de reporter pentru TVR.


Teri Hatcher, mândra de sânii ei


Actrita americana Teri Hatcher a dezvaluit intr-o carte ca isi adora sânii, informeaza site-ul Infoshowbiz.


Vedeta serialului „Neveste Disperate“ a facut aceasta marturisire surpriza in autobiografia sa. Actrita spune ca ii plac si alte parti ale corpului ei: „Consider ca picioarele mele sunt foarte frumoase. Totusi, nu atât de frumoase ca sânii“.


Autobiografia lui Hatcher, intitulata „Burnt Toast: And Other Philosophies of Life“, a aparut saptamâna aceasta. 


Kylie Minogue va avea statuie in orasul natal


Dupa Shakira, este rândul cântaretei Kylie Minogue sa obtina o statuie cu ea in orasul sau natal, informeaza site-ul mtv.fr. Statuia va fi ridicata in cadrul unui proiect vizând construirea unui bulevard al celebritatilor similar celui de la Hollywood, in orasul Melbourne. Potrivit lui Norm Hotton, coordonatorul proiectului, lupta pe care cântareata a dus-o impotriva cancerului la sân a motivat decizia municipalitatii de a-i ridica vedetei o statuie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS