9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinS-a deschis sezonul estival

S-a deschis sezonul estival

1 Mai nu este numai Ziua Internationala a Muncii, ci este si data la care are loc deschiderea oficiala a sezonului estival. Din acest moment, turistii se grabesc catre statiunile litoralului românesc sau catre cele mai exotice colturi ale lumii.


Agentiile de turism le pot fi de un real folos celor nehotarâti. De exemplu, agentia „Valdir Tour“ va pune la dispozitie o paleta larga de oferte pentru a vizita cele mai importante puncte turistice ale Europei. Daca sunteti o fire romantica si va surâde ideea unei plimbari pe Champs Elysee din „Orasul Luminilor“, puteti alege varianta unei calatorii de 11 zile in Franta pe ruta Budapesta, Viena, Salzburg, Strasbourg. Aceasta este ocazia perfecta de a vizita cele mai importante centre culturale ale „tarii lui Voltaire“: Paris (Muzeul Luvru, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel), Strasbourg (Consiliul Europei, Parlamentul European). Pretul excursiei este de 249 de euro/persoana, la care se adauga 249 RON pentru un loc in camera tripla, iar suplimentul pentru camera dubla este de 50 de euro/persoana. Zilele de plecare sunt 17, 31 iulie, 21 august si 4 septembrie 2006.


Pentru iubitorii spaghetelor si pizzei, dar si pentru cei dornici de a merge in locul in care se afla resedinta Papei, agentia „Valdir Tour“ organizeaza excursii in Italia pe circuitul Venetia, Napoli, Capri, Pompei, Florenta, San Marino, Vatican, Pestera Postojna, Lacul Balaton, Viena, Budapesta. 420 de euro reprezinta costul excursiei, in care sunt incluse: servicii ghid român si ghid local pentru turul Romei, transport cu autocar de doua stele, dotat cu aer conditionat, mic dejun continental la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor, noua cazari in hotel de doua stele, in camere cu doua paturi (la cerere cu unu sau trei paturi), grup sanitar propriu, telefon. Oferta este valabila in perioada 19 mai – 29 septembrie.


Grecia, mereu in topul preferintelor


Agentia „Millennium Tour“ va propune ca destinatie de vacanta litoralul grecesc, mai exact regiunea Paralia, unde pentru un sejur de sapte zile cu cazare, in perioada 3 iunie – 23 septembrie, costurile se ridica la 65 de euro/persoana/camera dubla si preturile se maresc, in luna iulie ajungând la 130 de euro/persoana/camera dubla la un hotel de doua stele. Daca va intereseaza o camera tripla, preturile pornesc de la 55 de euro/persoana si pot atinge suma de 105 euro/persoana. De mentionat este si faptul ca preturile nu includ masa. Transportul cu autocarul va determina si el sa mai scoateti din buzunar 55 de euro/persoana, iar asigurarea medicala va va costa 23 RON/persoana/zece zile.


176 de euro/persoana/camera dubla este pretul unui sejur de sapte zile cu cazare cu demipensiune, la un hotel de trei stele, in aceeasi regiune Paralia, oferta fiind valabila in intervalul 3 iunie – 23 septembrie, iar 170 de euro/persoana este costul unei camere triple. Facilitatile pe care le ofera hotelul sunt urmatoarele: restaurant, cafe-bar, mic dejun tip bufet, cina la alegere dintre doua variante si bufet de salate. Copiii care nu au depasit vârsta de cinci ani beneficiaza de gratuitate, iar cei care n-au implinit inca 12 ani vor plati intre 88 si 115 euro/persoana, in functie de perioada aleasa pentru sejur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS