15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Scurte stiri

„Burtica de bere“ la purtator


Amatorii de bere pot de acum beneficia de un accesoriu inovator: o „burtica“ plina de bere, de unde se pot alimenta dupa pofta inimii. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, ineditul accesoriu consta dintr-un recipient de plastic, prevazut cu un fel de brâu de prins in jurul taliei, precum si cu bretele pentru a fi pozitionat pe umeri. Utilizatorii se pot alimenta cu bere cu ajutorul unui tub conectat la recipient. De mentionat ca dispozitivul poate fi purtat pe sub tricou, la prima vedere parând ca utilizatorul doar are burtica un pic mai mare. Falsa burtica a fost lansata pe un site american, care in doar cinci zile a fost accesat de peste doua milioane de utilizatori.


Hannah – Miss bulldog


Hannah, o catelusa de doi ani din rasa bulldog englez, are toate calitatile unei domnisoare perfecte – este sociabila, ii place sa-si faca noi prieteni, poarta cele mai moderne haine si are o pasiune „nebuna“ pentru pantofi, putând rivaliza cu oricare dintre starurile hollywoodiene. Dar Hannah nu poarta pantofii – ii roade. Insa acesta nu a fost un impediment pentru ca ea sa fie aleasa câstigatoarea celei de-a 27-a editii a concursului „Beautiful Bulldog“, surclasând alti 49 de competitori. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, in urma acestui concurs, Hannah va fi, timp de un an, mascota oficiala a manifestarii „Drake Relays“, cel mai important eveniment sportiv din statul Iowa.


Filmul despre „Che“ Guevara, interzis in America de Sud


Noul film al lui Andy Garcia, „The Lost World“, a fost interzis in mai multe zone din America de Sud pentru ca il prezinta pe revolutionarul Ernesto „Che“ Guevara intr-o lumina foarte proasta. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, starul din „Ocean’s Twelve“ a petrecut mai multi ani incercând sa realizeze acest proiect, insa o serie de festivaluri si lanturi cinematografice au respins filmul sau pentru ca prezinta „adevarul despre liderul marxist de gherila si cubanezii macelariti in timpul luptei sale pentru revolutionarea tarii“. Garcia, care a scris scenariul, a regizat si a jucat in acest film, a declarat: „Au fost multe festivaluri unde pelicula nu a fost primita pentru difuzare. Acest lucru va continua sa se intâmple pentru ca oamenii nu vor sa vada imaginea lui Che combatuta si continua sa sprijine regimul lui Fidel Castro“.


Cindy Margolis va poza pentru Playboy


Actrita si manechinul Cindy Margolis, considerata ca fiind cea mai cautata femeie pe internet, a acceptat oferta Playboy de a poza dezbracata in paginile celebrei reviste, informeaza site-ul Showbizz. Margolis, de 40 de ani, mama a trei copii, a tot refuzat sa pozeze pentru Playboy pâna in ziua in care a implinit 40 de ani, când revista i-a facut din nou oferta si ea a acceptat. Imaginile sale au fost descarcate de pe internet de 58 de milioane de ori, ceea ce i-a adus vedetei un record Guinness.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS