20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

IA TE UITA!

PRO Cinema – ora 22.00


Duminica, pierzi sau câstigi


Regia: Oliver Stone


In rolurile principale: Al Pacino, Cameron Diaz, Dennis Quaid


Drama – 1999


Tony D’Amato, antrenor principal al echipei de fotbal american Miami Sharks: „In orice duminica vei câstiga sau vei pierde. Important este: poti sa câstigi sau sa pierzi barbateste?“.


„Duminica, pierzi sau câstigi“ este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist.


Cu toate ca fotbalul american profesionist furnizeaza fundalul plin de actiune in „Duminica, pierzi sau câstigi“, filmul contine in acelasi timp o poveste si o descriere detaliata a acestor „gladiatori“ ai vremurilor nostre, dar si a antrenorilor si familiilor adesea asediate, a proprietarilor bogati ai echipei si a corporatiilor care urmaresc sa controleze jocul intocmai ca pe o mare afacere, a mass-media sportive si a diverselor persoane care abia asteapta sa bea din cupa victoriei.


Stone a adunat o echipa impresionanta de actori pentru a da viata personajelor care isi desfasoara activitatea in acest univers dramatic, profan si, adesea, plin de umor, format din: jucatori, antrenori, conducatori de club, ziaristi, comentatori, personalitati media, medici, politicieni si majorete.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS