16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte stiri

Trei masini – tractate cu parul


O chinezoaica a reusit sa tracteze trei masini folosindu-se doar de podoaba sa capilara. Dupa cum informeaza Libero.it, Zhang Ting s-a folosit doar de parul sau strâns in coada pentru a misca din loc trei masini legate intre ele. Chiar si cu o funie, o persoana normala nu ar fi reusit sa tracteze aceste masini cu prea multa usurinta. Proba de forta a lui Zhang Ting a avut loc in timpul unei competitii organizate intr-un parc din Nanjing, capitala provinciei Jiangsu, in partea orientala a Chinei. De mentionat ca toate cele trei autoturisme, absolut normale, cu toate dotarile de rigoare, au fost tractate pe o distanta de peste 20 de metri.


O pisica a adoptat un catel


Povestea unei pisicute si a unui catel a impresionat intreaga opinie publica americana. Dupa cum informeaza Krone.at, un pui de catel, respins de mama, a fost adoptat de o pisica. Aceasta il ingrijeste cu aceeasi atentie ca pe cei trei pui ai sai. Mai mult chiar, pisica il alapteaza pe catel, de parca ar fi propria sa odrasla. Pâna acum, Zoey, o pisica de 12 ani, din Connellsville, nu prea se dadea in vânt dupa câini. In acest caz insa, ea a facut o exceptie. Zoey a acceptat sa il alapteze pe bietul catelus, parasit de mama, salvându-i in acest fel viata. Medicul lui Zoey, William Shepherd, nu este foarte surprins de atitudinea pacientei sale, el afirmând ca nu sunt chiar atât de rare cazurile in care o mama sa adopte si sa alapteze pui din alta specie. Totusi, catelul nu se va mai putea hrani mult timp cu laptele pisicii, pentru ca in curând el va fi la fel de mare ca mama sa adoptiva.


Halle Berry, sex virtual cu Bruce Willis


Dupa ce a câstigat un premiu Oscar cu „Monster’s Ball“, unde a avut parte de câteva scene fierbinti alaturi de Billy Bob Thornton, Halle Berry a revenit in fata camerei de filmat intr-o alta pelicula extrem de incitanta. Dupa cum informeaza Libero.it, de data aceasta, frumoasa actrita a trebuit sa filmeze mult mai multe scene cu continut erotic decât cele interpretate cu fostul sot al Angelinei Jolie. Din pacate pentru ea insa, in „Perfect Stranger“ a trebuit sa faca totul singura. Halle si-a provocat placere in fata unui calculator, ascultând vocea lui Bruce Willis, partenerul sau, care i-a spus tot ce trebuia sa faca. Potrivit unor surse din echipa de filmare, Berry s-a descurcat de minune.


Jennifer Aniston renunta la tigari


Jennifer Aniston a renuntat la fumat, dorind sa-si menajeze vocea pentru a putea cânta intr-un nou musical. Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, frumoasa actrita din serialul „Prietenii tai“ planuieste sa calce pe urmele colegelor sale de breasla Reese Witherspoon si Nicole Kidman, care au reusit sa-si surprinda fanii cu vocile lor in peliculele „Walk The Line“ si, respectiv, „Moulin Rouge!“. „Trebuia neaparat sa renunt la tigari pentru ca vocea mea sa fie in forma“, a declarat artista.


Kelly Brook – vedeta cu cel mai frumos corp


Modelul si actrita Kelly Brook, logodnica lui Billy Zane, actorul din filmul „Titanic“, este vedeta al carei corp este cel mai invidiat de femeile britanice, se arata intr-un studiu publicat in revista Grazia. Potrivit site-ului terra.com, studiul a fost realizat pe un esantion de cinci milioane de persoane. Brook este urmata de topmodelul Kate Moos, actritele Catherine Zeta-Jones, Keira Knightley, Sienna Miller si Kate Winslet. Printre vedetele care figureaza in clasamentul femeilor cu cel mai frumos corp se numara Davina McCall, cântareata Charlotte Church, Victoria Beckham si Elizabeth Hurley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS