15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinInvitatie la calatorie

Invitatie la calatorie

Sarbatorile pascale se apropie si dumneavoastra nu ati reusit sa va luati câteva zile libere pentru a pleca in concediu? Nu dezarmati! Puteti sa profitati de perioada apropiata zilei libere de 1 mai pentru a calatori si a va debarasa de grijile cotidiene. In acest sens, agentiile de turism locale va pot fi de un real folos.


Agentia Mapamond va ofera posibilitatea de a va destinde atât in România, cât si in strainatate, la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Puteti opta pentru oferta litoralului românesc, cu sejururi in statiuni ca Mamaia, Neptun sau Costinesti. Daca doriti sa beneficiati de un grad de confort cât mai ridicat va propunem unul dintre hotelurile de patru stele, in Mamaia, pretul fiind de 130 RON/zi/persoana in camera dubla, cazare cu mic dejun. Beneficiati in plus de acces gratuit la piscina exterioara si la sala de fitness. Alegând un hotel de doua stele in Neptun, incepând cu 1 mai 2006 veti plati 30 RON/zi/persoana, pentru un sejur cuprins intre 1-3 nopti, si 27 RON/zi/persoana daca doriti sa petreceti mai mult de trei nopti, iar la Costinesti 280 RON/persoana/sejur de patru nopti.


Oferte la munte sau in strainatate


Daca sunteti iubitor de munte, agentia Mapamond va pune la dispozitie incepând cu 28 aprilie si pâna la 1 mai unul dintre hotelurile statiunii Sinaia pentru doar 276 RON/2 nopti/persoana in camera dubla, cu mic dejun, foc de tabara, barbeque, moment muzical live (chitara si voce), cocteil si discoteca.


In conditiile in care preferati o tara exotica, cu siguranta Tunisia reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Aici puteti opta pentru un sejur la un hotel de trei stele tariful fiind de 291 de euro/persoana, incluzând: cazare sapte nopti, bilet de avion dus-intors, transfer aeroport-hotel-aeroport, demipensiune, asistenta turistica. Zboruri cu destinatia Tunisia au loc in zilele de 3, 10, 17, 24 mai 2006.


Alta destinatie pentru 1 mai este si Bulgaria, unde, la un tarif de 638 RON/persoana, veti beneficia de trei nopti cazare cu pensiune completa, sau puteti alege Insula Creta in luna mai. Pentru doar 99 euro/persoana, cu plecarea pe 6 mai, veti beneficia de cazare sapte nopti la hoteluri de doua stele, mic dejun, bilet de avion dus-intors, transfer aeroport-hotel-aeroport; un sejur de sapte nopti cazare la hoteluri de trei stele, demipensiune, bilet de avion dus-intors, transfer aeroport-hotel-aeroport costa doar 192 euro/persoana. Incepând cu 6 mai, saptamânal vor fi zboruri cu destinatia Creta. Agentia de turism Univers va ofera sansa de a vizita Bulgaria incepând cu 1 mai. Pentru cazare in camera dubla, mic dejun si cina pentru trei zile, la un hotel de cinci stele, pretul este de 98 de euro/adult, iar pentru cazare, mic dejun, cina pentru doua nopti, pretul este de 65 de euro/adult. Pentru o noapte suplimentara cu demipensiune, veti fi nevoiti sa scoateti din buzunar intre 15 si 45 de euro in functie de tipul de camera ales. De mentionat este si faptul ca, pentru copiii care n-au implinit inca doi ani, cazarea este gratuita, iar pentru cei cu vârste cuprinse intre doi si 12 ani preturile sunt de 45 de euro, care inseamna cazare, mic dejun si cina pentru trei zile, iar pentru doua zile cu aceleasi servicii pretul este de 30 de euro/copil. Gratuit este si accesul la piscina, sauna si fitness, insa tarifele nu acopera taxele locale care sunt de sase euro/adult/sejur si de trei euro/copil/sejur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS