17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte stiri

Piesa de teatru pentru patrupede


In Spania, va avea loc in aceste zile o premiera teatrala mai putin obisnuita, unde accesul oamenilor va fi interzis. Dupa cum informeaza Libero.it, accesul in sala este permis doar patrupedelor, de toate rasele, fara discriminari. Titlul piesei este emblematic: „Puterea“. Potrivit organizatorilor, la intrare se va face totusi un fel de selectie, pentru a se asigura ordinea in timpul spectacolului si siguranta spectatorilor. Spectacolul, unic in felul sau, a fost realizat de compania Velvet&Crochet, care doreste in acest fel sa diversifice publicul teatral. Sloganul spectacolului este clar: „Doar pentru tine, care stai in patru labe“.


Suport „cântator“ de hârtie igienica


At iLounge este noul suport de hârtie igienica care le permite melomanilor sa asculte muzica favorita si in baie, dupa cum informeaza Tgcom.it. Dotat cu doua boxe puternice, dispozitivul are in partea superioara un dock (un fel de suport) universal, prin intermediul caruia este posibil sa te conectezi la orice model de iPod. In aceste conditii, gratie noului At iLounge, va fi mai simplu sa ascultati muzica de la un player Apple, chiar si atunci când va aflati in baie. Navigarea prin meniu se realizeaza prin intermediul unitatii speciale si amplificatoarele incorporate garanteaza difuzarea unui sunet de inalta calitate in intreaga incapere. Noua inventie pentru pasionatii de iPod vine la doar câteva zile dupa iRon, fierul de calcat care se conecteaza la un player si elibereaza vapori pe ritmul muzicii.


Andreea si Andrei, in concediu la Viena


Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au intors de putin timp din concediul petrecut in Austria. „Si totul a fost pe masura asteptarilor“, a spus prezentatorul Observatorului de la ora 16.00, la revenirea in tara. „A fost un concediu superb, am schiat cu totii intr-o localitate situata la 80 de kilometri de Salzburg si sunt foarte mândru ca Eva (fetita cuplului de la Antena 1 – n.r.) a participat chiar la un concurs de schi. Apoi, Andreea si Bimbi (asa cum o alinta pe pustoaica parintii ei – n.r.) au facut si echitatie, ne-am plimbat prin Viena, ne-am intâlnit cu verii nostri care locuiesc in acest oras, chiar am reusit sa ne odihnim dupa un an plin“, a povestit Andrei. Petru, mezinul familiei, care are sapte luni, a ramas in grija bunicilor. Si, ca si anul trecut, Andreea si-a serbat ziua de nastere in capitala Austriei. „Am fost la restaurant cu câtiva prieteni de familie, Andrei si cea mica, apoi am dus-o pe Eva intr-un parc de distractii, unde m-am dat, cot la cot cu ea, in leagane si tobogane“, a marturisit Andreea Berecleanu.


Hugh Grant – proprietarul a 17 case „oribile“ in Londra


Cunoscutul actor britanic Hugh Grant a marturisit ca toate cele 17 case pe care le detine in Londra sunt „oribile“. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, starul britanic adora atât de mult sa cumpere proprietati, incât anual investeste milioane de euro in case. Insa nu dupa mult timp de la cumpararea unui imobil, Grant isi pierde interesul si cumpara alta proprietate. „Sunt innebunit dupa case. Acum am vreo 17 proprietati in Londra, insa toate sunt decorate intr-un mod oribil“, a marturisit actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS