15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedetele nu recunosc ca si-au facut operatii estetice

Vedetele nu recunosc ca si-au facut operatii estetice

Numeroase vedete de talie mondiala au trecut prin cabinetul unui chirurg estetician si au avut de-a face mai mult sau mai putin cu bisturiul acestuia. Multi sunt cei care recunosc ca si-au facut ceva retusuri pentru aduce câteva imbunatatiri aspectului fizic, insa, de asemenea, multi sunt si cei care sub nici o forma nu sunt dispusi sa accepte public faptul ca au apelat la chirurgia estetica.


Lista celor care ascund „plimbarea“ prin cabinetul unui estetician poate fi inceputa cu actrita Demi Moore (foto). In vâsta de 43 de ani, artista, care pare a avea 25 de ani, ar fi cheltuit nici mai mult nici mai putin de 300.000 de dolari pentru a aduce câteva „imbunatatiri“. Secretul tineretii sale poate fi rezumat in câteva cuvinte: o liposuctie, implanturi mamare, lifting si botox.


O alta vedeta care s-a ferit sa recunoasca ca si-a facut operatie estetica este femeia considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume. Este vorba despre Monica Belluci, care si-ar fi refacut nasul inainte de a se lansa in lumea modei, in urma cu câtiva ani. De asemenea, ea si-ar fi marit si dimensiunea buzei superioare. Actrita italiana nu a recunoscut niciodata faptul ca a apelat la serviciile unui chirurg estetician.


In ceea ce o priveste pe Melanie Griffith, pentru ca sotul sau, Antonio Banderas, sa nu intoarca capul dupa micile starlete ale momentului, actrita s-a decis sa faca o operatie estetica la nas, o interventie pentru marirea sânilor, un lifting si o liposuctie.


Actrita franceza Emmanuelle Béart a sustinut in repetate rânduri ca nu a facut nici o modificare a propriului corp. Cu toate acestea, nu este nevoie de lupa pentru a vedea in ultimele sale fotografii si aparitii publice faptul ca buzele sale si-au dublat marimea.


In timp ce majoritatea colegelor de breasla opteaza pentru interventiile de marire a buzelor, cântareata Jennifer Lopez a preferat sa reduca dimensiunea acestora. O data cu trecerea prin cabinetul esteticianului, bomba latino a apelat la injectiile cu botox si si-a facut de asemenea si o rinoplastie pentru micosrarea dimensiunilor nasului, mai ales in ceea ce priveste latimea.


Magia chirurgiei estetice a atras-o si pe regina muzicii pop, Madonna. In una dintre pisele sale, cântareata critica operatiile estetice. Se zvoneste insa ca aceasta si-a facut o operatie la nas si o injectie cu botox.


Un caz aparte il reprezinta cel al actritei Angelina Jolie. Buzele sale senzuale si carnoase i-au lasat pe multi fara cuvinte. Ca urmare a analizarii unor fotografii care au fost realizate de-a lungul anilor, concluzia specialistilor in domeniu este una certa: actrita a fost supusa unei interventii care a avut ca rezultat marirea buzelor. De asemenea, tot in urma analizarii fotografiilor, se poate constata ca actrita a decis sa-si faca si un lifting al sprâncenelor.


Daca regina muzicii pop, Madonna, nu a rezistat tentatiei de a aduce câteva imbunatatiri chipului sau, acelasi lucru s-a intâmplat si cu printesa muzicii pop, Britney Spears, care si-a facut un implant mamar, si-a refacut nasul si forma ochilor.


Desi aveau doar vârsta de 19 ani, cele mai celebre gemene de la Hollywood, surorile Olsen, si-au facut si ele o operatie estetica la nas si la barbie.


Cu toate ca si-a dorit foarte mult ca interventia chirurgicala sa treaca neobservata, tentativa actritei Meg Ryan se pare ca a esuat. De când si-a implantat colagen in buze si botox in obraji, presa vorbeste mai mult de aerul sau de papusa decât de talentul de actrita.


Nici frumusetea celei care este considerata drept cea mai sexy actrita de la Hollywood din toate timpurile se pare ca nu a fost una naturala. Inegalabila Marilyn Monroe si-ar fi refacut nasul si barba.


In ceea ce-i priveste pe reprezentantii sexului tare, doua sunt exemplele elocvente legate de cazurile care au apelat la serviciile unui medic estetician fara insa a recunoaste acest lucru. Este vorba despre actorul Michael Douglas, care si-a oferit un lifting facial, pentru a nu fi mai prejos decât frumoasa sa sotie, Catherine Zeta Jones. Tot pentru un lifting facial a optat si actorul Al Pacino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS