12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinOriginalitatea, la mare pret

Originalitatea, la mare pret

La o simpla privire pe strada se poate observa ca, din dorinta de a adopta noile tendinte ale modei, tot mai multe persoane ajung sa se imbrace la fel. Pentru a combate astfel de situatii, un magazin craiovean comercializeaza doar câte un produs din fiecare model.


Fie ca vreti sa faceti o noua cucerire sau sa faceti impresie buna la serviciu, este necesar sa investiti in imaginea dumneavoastra, adica sa aveti mare grija cum va imbracati in fiecare zi. De curând, pe piata craioveana a aparut un nou magazin, Outwear, care va ofera o gama variata de tinute numai bune de purtat zilnic. De fapt, hainele din acest magazin (care are reprezentante in alte cinci orase din tara: Bucuresti, Cluj, Oradea, Timisoara si Sibiu) se incadreaza mai degraba in stilul smart-casual. Ce aduce nou Outwear pe piata craioveana? Aici nu se comercializeaza haine in serie, nu gasiti decât câte un model din fiecare articol vestimentar. Astfel, daca va hotarâti sa achizitionati oricare dintre produse, aveti garantia ca nu veti mai intâlni pe nimeni (cel putin in Craiova) imbracat ca dumneavoastra.


Deocamdata, colectia de la Outwear, care se adreseaza barbatilor, are o multime de camasi (un articol vestimentar foarte la moda in acest sezon), tricouri in diferite modele, blugi, pulovere, sacouri si bluzoane. Daca blugii urmeaza mai degraba o linie clasica, puloverele si bluzele sunt croite dupa cele mai noi tendinte din sezonul primavara-vara 2006.


Colectie senzuala pentru doamne…


Atuul stilului smart-casual este ca aceste tinute pot fi purtate atât in timpul zilei, cât si seara intr-un club si astfel reusiti sa economisiti ceva bani. O pereche de blugi asortata cu o camasa si un sacou, tip vintage, este o tinuta potrivita atât pentru o plimbare romantica in parc, cât si pentru o zi la birou. In schimb, daca sunteti mai comozi, atunci o pereche de blugi (eventual putin mai largi si cu câteva buzunare aplicate) cu un tricou si o sapca vi se potrivesc de minune chiar si pentru o petrecere nepretentioasa.


Bineinteles ca nici oltencele nu puteau fi ignorate. De la inceputul lunii martie, Outwear s-a innoit cu o colectie care se remarca prin senzualitate: fuste scurte (in diverse modele), topuri si corsete elegante sau tricouri cu decoltee adânci. Dar pentru ca vremea este destul de capricioasa, pe umerase va asteapta si bluze cu mâneca lunga sau fuste midi. Pentru o zi la serviciu puteti opta pentru o tinuta compusa dintr-o fusta simpla si o camasa peste care sa purtati un corset. Daca vreti in schimb sa fiti cu orice pret remarcate, pentru o seara in club, numai bune de purtat sunt maieurile cu margele aplicate in jurul decolteului sau bluzele cu imprimeuri florale, care dau un aer tineresc chiar si unei tinute sobre.


Dictionar de termeni: „vintage“ si „smart-casual“


Pentru acest sezon, designerii va propun un nou stil: „vintage“, adica hainele dau impresia ca ar fi vechi. In materie de blugi, vintage se poarta de ani buni, dar acum se pare ca aceasta moda a trecut si la restul hainelor si a fost preluata chiar si de creatorii de bijuterii.


Smart-casual este un stil vestimentar care s-ar defini ca o combinatie intre o tinuta de tip office cu una de zi cu zi. O pereche de blugi asortata cu o camasa nepretentioasa si un pulover sau un sacou din raiat ar fi o varianta de tinuta smart-casual pentru barbati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS