17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine noi pentru Paste

Haine noi pentru Paste

Nu mai sunt decât doua saptamâni pâna la Paste. Tot olteanul se innoieste pentru aceasta sarbatoare si nu scapa ocazia de a-si lua cel putin o palarie noua.


De obicei, la cumparaturile de primavara facute in preajma sarbatorii Pastelui cei mici nu sunt niciodata uitati. In aceasta perioada, in mai toate magazinele pentru copii parintii cauta haine frumoase, de calitate si, daca se poate, ceva mai ieftine.


Marile centre comerciale din Craiova reprezinta tintele principale ale celor mai multi parinti, fie din oras, fie din localitatile invecinate. Aici magazinele ofera un raport calitate-pret destul de convenabil pentru orice fel de cumparator. Printre sutele de standuri sunt si unele care pun la dispozitia clientilor numai articole de imbracaminte pentru copii de la cele de productie interna pâna la cele de import. La acestea difera atât calitatea, cât si pretul.


„Pentru un costum de import format din pantaloni, bluza, caciula, la care se poate adauga o pereche de botosei (in functie de vârsta), un parinte trebuie sa scoata din buzunar intre 11 si 35 RON. Pentru acelasi costum, dar de productie româneasca, pretul este cuprins intre 7 si 22 RON“, a mentionat Cristina, proprietara unui stand dintr-un complex comercial. Aici se pot cumpara si pantaloni de diferite culori si modele la preturi incepând de la 3 RON, pe care parintii le pot asorta cu un bluzon al carui pret este cuprins intre 9 si 12 RON.


Blugii – tot la moda


La aceste standuri se gasesc si blugi (25 – 39 RON), care se pot combina fie cu gecile din velura pentru baieti, cu preturi de aproximativ 35 RON, fie cu cele din acelasi material pentru fete, la pretul de 17,5 RON. Tot pentru fete se gasesc fustite si rochite care au preturi incepând de la 15 RON si pot ajunge la 50 RON pentru cele din catifea cu imprimeuri, dantela si care au o tenta cât mai festiva. „Cele mai cautate haine au ramas tot cele din blug, dar se vând bine si rochitele din catifea cu imprimeuri“, a spus o vânzatoare.


Pe lânga aceste rochite elegante, puteti cumpara si o palariuta de soare care da un aspect romantic celei care o poarta. Nici baticurile si sepcutele pentru baieti, care se doresc a fi produse sport, nu sunt de ocolit, ele gasindu-se la preturi cuprinse intre 3,4 si 5 RON.


Nu trebuie uitata nici incaltamintea care poate fi sport – adidasi cu preturi intre 5 si 13 RON – sau clasica – pantofi pentru fete si baieti cu preturi incepând de la 12 RON pâna la 25 RON. Nou-nascutii nu sunt uitati nici ei, de aici putându-se cumpara scutece, fesi, body si botosei cu preturi cuprinse intre 1,5 si 22 RON. Nu ne ramâne decât sa ne „inarmam“ cu rabdare, bani cât mai multi si sa lasam copiii sa decida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS