20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDocumente pentru plata lunara a subventiei acordate angajatorilor

Documente pentru plata lunara a subventiei acordate angajatorilor

Potrivit Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru verificarea si acordarea sumei lunare cuvenite potrivit art. 80, art. 85 din Legea nr. 76/2002 si Legea nr. 116/2002, precum si scutirii de la plata contributiei la fondul de somaj, angajatorii care au incheiat conventii vor depune la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, o data cu declaratia lunara privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj aferenta lunii respective, si tabelul nominal, insotit de copii de pe pontaj si de pe statul de plata.


Pentru luna pentru care angajatorii nu depun documentele pâna la expirarea termenului prevazut de lege pentru depunerea declaratiei lunare privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj aferente lunii respective (25 ale lunii) sau daca sunt completate altfel decât potrivit prevederilor legale ori cu date eronate, masurile de stimulare prevazute la art. 80, art. 85 din Legea nr. 76/2002 si Legea nr. 116/2002 nu se acorda.


Perioada pentru care nu se acorda masurile de stimulare din motivele mai-sus mentionate face parte din perioada de acordare a masurilor de stimulare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS