24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Scurte stiri

Sute de porci morti pe autostrada


Un camion olandez s-a rasturnat miercuri pe o autostrada din Franta, iar 450 de porci, inghesuiti in remorcile vehiculului, au fost ucisi in acest accident, informeaza site-ul Yahoo!News. Soferul si un pasager al camionului, care transporta in total 960 de porci vii, au fost usor raniti, potrivit pompierilor. „Unii porci au murit pe loc, altii, raniti, au fost eutanasiati de doi medici veterinari veniti la locul accidentului“, a explicat un responsabil al serviciului de pompieri. In urma accidentului, 20 de pompieri au intervenit pentru salvarea celorlalte animale ramase in viata, care au fost duse la o ferma din imprejurimi, in asteptarea unor vesti de la societatea olandeza.


Liana Stanciu reporneste „Trenul Vietii“


Dupa o absenta motivata de pe sticla, fericita mamica Liana Stanciu revine pe ecrane cu „Trenul vietii“ – live, pentru noi calatorii deosebite alaturi de invitati la fel de speciali. Liana si-a dedicat ultimele luni exclusiv fetitei sale, Ana Teodora, care are aproape patru luni, „minunea mai presus de orice cadou“ care le-a umplut casa anul trecut, de sarbatori, ei si sotului ei, Mihai Georgescu, solistul formatiei Bere Gratis. Incepând de vineri, 31 martie, Liana revine in direct in platoul de filmare, dar mai devreme, incepând cu ora 20.00, intr-un decor nou-nout, in care vechea culoare portocalie a fost inlocuita cu galben si albastru, „dar nu pentru ca Alianta scârtâie, caci Trenul merge inainte oricum, ci pentru ca aceasta schimbare era necesara“, spune vedeta. Liana este nerabdatoare sa reinceapa talkshow-ul in care planuieste, asa cum ne-a obisnuit, intâlniri interesante cu pasagerii invitati in calatorie, si se gândeste serios la momentul când va aduce in „Trenul vietii“ un invitat surpriza – pe micuta Ana Teodora.


Irene Pirvu invata salsa de la „maestrul“ Willmark


La inceput de primavara, B1 TV lanseaza o noua emisiune saptamânala, Hobby Mix, un program de week-end, relaxant, destinat telespectatorilor activi, dornici de a descoperi noi modalitati de petrecere a timpului liber. Hobby Mix va fi realizat de Irene Pirvu, prezentatoare in continuare a rubricii „Horoscop“ a matinalului „Viata dimineata“, care raspunde provocarii de a lansa un nou proiect complex si original. Emisiunea este un adevarat ghid teoretic si practic al unor posibile hobby-uri din diverse domenii, iar „profesorii“ sunt specialisti in sfera de activitate respectiva. Pentru inceput, „eleva“ Irene Pirvu converseaza cu invitatul pe marginea subiectului ales pentru a obtine cât mai multe informatii generale, dar si explicatiile teoretice specifice pe care, in finalul emisiunii, le va pune in practica printr-o demonstratie sub directa indrumare a maestrului. Prima editie, de sâmbata, 1 aprilie, ora 11.30, se afla sub semnul dansului latino, când Irene va participa la cursul de salsa sustinut de celebrul deja profesor Willmark Rizzo Henandez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII