19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPersonajele anului 2005 in show-bizz

Personajele anului 2005 in show-bizz

In afara vedetelor greu incercate, anul 2005 a avut, din fericire, si celebritati care au câstigat respectul si afectiunea fiecaruia dintre noi pentru frumusetea, reusitele, pentru originalitatea lor. Iata câteva personaje care au facut din 2005 un an mai bun.


Jennifer Aniston. 2005 a fost un an dificil pentru aceasta vedeta. A inceput cu despartirea de actorul Brad Pitt, dupa sapte ani de mariaj. Când nici nu se trezise la realitate dupa acest divort, au aparut zvonuri cu privire la o poveste de dragoste intre fostul sau sot si actrita Angelina Jolie. Lucrurile au mers din ce in ce mai rau pentru ea. Au aparut fotografii, marturii si evidente care au confirmat ca Pitt era deja angajat intr-o alta relatie. Jen a continuat sa faca filme si a stat in tacere si inchisa in casa timp de opt luni, inainte de a reveni pe scena mai frumoasa si mai increzatoare ca niciodata.


Eva Longoria. Bomba sexy din serialul „Neveste Disperate“ a avut un an plin de popularitate. Desi nu a fost nominalizata pentru nici un premiu, revista Maxim a desemnat-o ca fiind cea mai fierbinte femeie a anului, iar barbatii i-au aplaudat succesul. Senzuala Eva Longoria a adus o savoare latino televiziunii americane, iar ratingul a demonstrat ca este buna.


Alicia Machado. Fosta Miss World si-a câstigat locul in aceasta lista pentru doua scandaluri care au facut din 2005 un an super „hot“. Primul: a facut sex in direct cu Mister Spania intr-un reality show, in timp ce era logodita cu jucatorul de base-ball Bob Abreu si, desi a costat-o despartirea de viitorul sau sot, Alicia si-a continuat cariera ca si cum nimic nu s-ar fi intâmplat. Al doilea: câteva luni mai târziu a anuntat ca va poza dezbracata pe coperta revistei Playboy, fiind prima fosta Miss Univers care a facut asa ceva.


Angelina Jolie. Actrita nu a fost nominalizata pentru ca l-a despartit pe Brad Pitt de Jennifer Aniston, ci pentru angajamentul sau in actiunile umanitare. Adoptarea fetitei etiopiene Zahara si permanenta implicare in lupta impotriva saraciei in lume au transformat-o intr-una dintre femeile anului 2005.


Lindsay Lohan. Daca tânara vedeta a avut vreodata un an bun, atunci acesta a fost 2005. In ciuda celor doua accidente de masina suferite in incercarea de a scapa de paparazzi, Lohan a avut un an plin.


A facut filme, a aparut la televiziune, a râs de ea insasi la emisiunea Saturday Night Live, a câstigat premii, a avut câteva povesti de dragoste confirmate si a facut multi bani, devenind cel mai bine platita actrita tânara. Si ca si cum nu ar fi de ajuns, a incheiat anul cu o frumusete de baiat, Jared Leto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS