14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Scurte stiri

Bere in loc de apa la robinet


O locuitoare din orasul Kristiansund, din vestul Norvegiei, a avut surpriza ca, in momentul in care spala vasele, la robinetul din bucatarie sa curga in loc de apa… bere, informeaza site-ul Yahoo!News. „Am deschis robinetul pentru a spala câteva cutite si furculite. In loc de apa, la robinet curgea bere. Am crezut ca sunt in paradis“, a declarat Haldis Gundersen. Pretul berii este destul de mare in Norvegia. Un pahar de 400 ml costa, in barurile norvegiene, aproximativ 50 de coroane (sase euro). Gundersen a precizat ca a gustat berea ce curgea la robinetul sau, insa acesta avea un gust ciudat si nu era foarte acidulata. Explicatia acestui fenomen a fost gasita in scurt timp. Totul s-a datorat neatentiei unui angajat al unui bar de la parterul imobilului, care a racordat un butoi cu bere la furtunul care alimenta cu apa apartamentul familiei Gundersen.


Linguritele – accesoriul elegantei


Designerii par sa nu mai stie cu ce noutati sa vina pentru a soca iubitorii de moda. Dupa cum informeaza Libero.it, in timpul Saptamânii modei de la Londra, designerul portughez Ricardo Dourado a propus o colectie de haine si de accesorii destul de originala. Pe podium, au defilat modele ce purtau fuste mini, realizate din lingurite. Aceleasi tacâmuri erau folosite si pentru coliere. Ce sa mai, daca noile articole vestimentare sunt purtate cu o camasa cu patratele rosii si albe, masa este gata. Desi incomoda, noua fustita a prins in rândul doamnelor nonconformiste.


Rares de la Impact si-a facut cadou o casa


Rares de la Impact si-a sarbatorit ziua de nastere pe 10 martie. Carismaticul artist si-a petrecut aceasta zi speciala in… casa noua! Având de ales intre a se distra intr-un club alaturi de prietenii sai sau organizarea unui „chef de casa noua“, Rares a facut alegerea potrivita: distractie maxima sub orice forma! Cu siguranta, aceasta aniversare a fost pentru el de neuitat. Cristina, colega sa de trupa, a fost prezenta pe de o parte pentru ca Rares ii este cel mai bun prieten, iar pe de alta parte pentru ca nu ar rata o petrecere cu prietenii pentru nimic in lume!


HI-Q a luat-o „Razna“!


Reveniti din zone tropicale, unde si-au petrecut vacanta de iarna, cei trei componenti ai trupei HI-Q si-au reluat activitatea profesionala, constând in organizarea de petreceri fierbinti in fiecare miercuri seara intr-un club din Capitala, sustinerea de concerte in toata tara (in special in week-end), participarea la tot felul de reuniuni mondene si lista ar putea continua. De curând, HI-Q si-a facut din nou remarcata prezenta in playlist-ul posturilor de radio din reteaua nationala cu un nou single: „Razna“. Pentru aceasta noua piesa, HI-Q a filmat la sfârsitul saptamânii trecute un videoclip haios si dinamic, dupa cum si-au obisnuit fanii. De data aceasta, trupa si-a incredintat acest proiect unui regizor mai putin cunoscut, Laurentiu Rusescu. Trupa si-a motivat alegerea, invocând ideile inovatoare pe care regizorul le-a prezentat artistilor pentru scenariul videoclipului „Razna“.


Dan Negru a primit cadou o capra!


Dan Negru, simpaticul prezentator al Antenei 1, a fost cadorisit in urma cu câteva zile, in timpul filmarilor la „Ziua Judecatii“, cu o… capra! Aflat la filmarile pentru emisiunea din 22 martie, editie cu si despre stapânii de animale, Dan Negru a fost asaltat de dovezile de simpatie ale unei caprite albe, venita cu stapânul ei, unul dintre cei sase concurenti stapâni de animale participanti la „Ziua Judecatii“. „M-am speriat initial de tema emisiunii din 22 martie, gândindu-ma ca va fi o mare nebunie in platou, cu atâtea animale diferite, si ca nici macar eu, care ma agit si tip tot timpul, nu le voi putea acoperi“, a marturisit râzând prezentatorul show-ului amintit. „Dar mi-am facut griji degeaba si, intr-un final, m-am distrat pe cinste; in plus, m-am imprietenit cu animalul unui concurent, o caprita alba, simpatica si care s-a atasat foarte mult de mine in timpul filmarilor. Iar la sfârsit, stapânul caprei, mi-a facut o mare surpriza: mi-a daruit-o!“, a spus vedeta Antenei 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS