14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte stiri

Un donator pentru 11 mame


Unsprezece femei au devenit mame gratie aceluiasi donator. Dupa cum informeaza Libero.it, pentru a aduce un omagiu anonimului tata, cele 11 femei au decis sa fondeze un site, unde pot schimba impresii si sfaturi despre maternitate. Singurul lucru care le uneste, in afara de faptul ca sunt mame, este acela ca au apelat la ajutorul unei agentii specializate, pentru ca nu reuseau sa aiba copii. Cele 11 doamne au fost atrase de acelasi profil: cel cu numarul 401. Numele agentiei cu pricina este Fairfax Cryobank, iar despre donatorul cu numarul 401 se stie ca locuieste in Washington, este inalt, are parul castaniu si ochii albastri si are un master in economie. In plus, el isi iubeste mama de care se simte foarte legat. Altceva nu se stie despre el. Insa pe mamele reunite in club nici nu le intereseaza altceva. Ele au ramas uimite de profilul donatorului si au decis ca el este tatal potrivit pentru copiii lor.


Si-a inscenat moartea pentru a scapa de amenzi


O femeie din statul american Iowa si-a inscenat moartea pentru a se sustrage de la achitarea mai multor amenzi primite pentru parcare ilegala. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, surse din cadrul politiei au precizat ca tentativa lui Kimberly Du, de 36 de ani, a fost descoperita atunci când femeia a mai primit o amenda pentru parcare ilegala, la o luna dupa „inmormântare“. Anchetatorii au mentionat ca Du, din Des Moines, si-a falsificat necrologul, expediind chiar si o scrisoare tribunalului local, in care se arata ca ar fi murit intr-un accident de masina. „Decedata“ risca sa petreaca urmatorii cinci ani in spatele gratiilor, daca va fi gasita vinovata de tentativa de frauda.


Un profesor se intoarce la catedra profesoara


Elevii unei scoli elementare din Eagleswood, in New Jersey, vor avea parte de o surpriza de proportii când invatatorul lor, Mister McBeth, va veni din nou la ore. Dupa cum informeaza Tgcom.it, cea care se va intoarce in sala de curs va fi Lily McBeth, o invatatoare. In ciuda protestelor unor parinti, comisia scolara a permis domnului McBeth, ca dupa operatia de schimbare de sex, sa se intoarca la catedra. Anul trecut, invatatorul a decis sa se supuna unei astfel de interventii chirurgicale, desi a fost casatorit timp de 33 de ani si este si tatal a trei copii.


Eva Longoria vrea sa fie mamica


Actrita Eva Longoria, care interpreteaza rolul Gabriellei Solis in serialul „Neveste disperate“, sustine ca isi doreste foarte mult sa-si intemeieze cât mai curând o familie impreuna cu iubitul sau, baschetbalistul american Tony Parker. „As vrea sa am zece copii, daca s-ar putea. Abia astept sa-i tin in brate si sa-i ingrijesc. Nu vreau sa joc rolul unei femei insarcinate pâna când nu voi simti eu insami cum este sa dai viata unui copil“, a declarat frumoasa artista, in cadrul unui interviu pentru revista britanica New.


Gina, gaina-santinela din „Animat Planet“, are vocea lui Buzdugan


Cel de-al doilea sezon al serialului de animatie „Animat Planet“ revine la Antena 1, astazi, de la ora 20.30. Personajelor animate care imprumuta vocile actorilor de la grupul Divertis li se alatura in acest sezon un nou membru. In familia Manole, pe lânga deja celebrii Manole (Florin Constantin), Ana (Silviu Petcu), Viky (Jojo) si Matilda (Ioan Gyuri Pascu), intra acum… o gaina. Ea si-a câstigat locul in familie dupa ce realizatorii serialului au distribuit-o sezonul trecut intr-o scena care se petrecea la ferma de la Cornu a lui Adrian Nastase. Lui Daniel Buzdugan i-a picat ca o manusa noul rol, astfel ca, in acest sezon, galinaceea lui a fost botezata Gina si este o prezenta permanenta in serial, de gaina-santinela. Si scenariile noului sezon „Animat Planet“ s-au imbogatit. „Animat Planet“ are o echipa larga de scenaristi, condusa de Toni Grecu. Pe lânga Doru Antonesi sau Valentin Gorea, la serial contribuie serios doi tineri scriitori de la Iasi, cunoscuti in lumea literara, Dan Lucian Teodorovici si Florin Lazarescu. Echipa de scenaristi este completata de regizorul Tudor Avramut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS