14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

HOROSCOP


^Berbec: Este o zi dedicata banilor, dar nu pentru ca ar fi vorba de câstiguri semnificative, ci mai mult de plata multor datorii in acelasi timp. Trebuie sa treceti pe la diverse ghisee pentru a va plati darile lunare, ratele, taxele, impozitele. Dând putin aici, putin dincolo, va veti trezi cu bugetul pe zero, aproape fara sa va dati seama când s-au dus banii.


_Taur: Nu reusiti sa va concentrati deloc la sarcinile de serviciu, pentru ca gândul va zboara la alte preocupari. Faceti doar act de prezenta sau chiar va prefaceti ca invârtiti câteva foi de colo pâna colo, pentru ca nu aveti deloc chef de munca. Desi aveti un program incarcat, aveti impresia ca nu dati randament, ci mai mult pierdeti vremea, si asta numai pentru ca nu sunteti motivat sa va implicati la treaba. Daca ati putea lipsi azi, v-ati simti mult mai bine.


`Gemeni: Visele de iubire cresc in intensitate. Probabil ati cunoscut pe cineva de curând si descoperiti ca gândul va zboara din ce in ce mai des catre acea persoana. Asteptati o veste de la el si, cu speranta unei relatii de dragoste, va lasati furat de iluzii. Fantezia creeaza povesti de amor dintre cele mai intense, dar ar fi bine sa asteptati mai intâi sa vedeti ce intentii are celalalt, inainte de a construi castele prea inalte.


aRac: Va gânditi din ce in ce mai mult la niste planuri noi in familie, cum ar fi constructia unei case, cumpararea unei locuinte in rate sau conceperea unui copil. Este o perioada in care visele legate de confortul casnic si familial pot cunoaste o evolutie rapida, pentru ca gasiti persoanele care va pot ajuta in acest sens. Poate si relatia sentimentala in care sunteti implicat parcurge repede niste etape intermediare, pâna ajungeti la un scop propus.


bLeu: Daca vreti sa aduceti echilibrul intr-o situatie oarecum jenanta, ar trebui sa abordati o atitudine ironica la adresa propriei persoane, facând haz de gafele facute. In cazul in care cel implicat va vedea ca va dati singur seama ca ati facut o prostie, va fi deschis spre dialog, dispus sa treaca cu vederea cele intâmplate. Nu insistati ca altii sa va dea dreptate cu orice pret, ci fiti dumneavoastra primul care recunoaste ca a gresit. Umorul poate rezolva orice incident.


cFecioara: Aveti impresia ca, undeva in umbra, aveti un binefacator care va ajuta fara sa atraga atentia asupra sa. Va place ideea ca aveti un sustinator anonim, dar ati dori totusi sa aflati care-i sunt adevaratele intentii pentru sprijinul pe care vi-l acorda. Nu sapati prea mult dupa adevar, ci multumiti-va cu avantajele de care beneficiati, pentru ca daca veti cauta prea mult nod in papura, s-ar putea sa il gasiti.


dBalanta: Cel mai bun prieten este o persoana mai in vârsta care va intelege foarte bine punctul de vedere. Nu vrea sa va tina nici predici si nici nu va critica, desi poate ar avea ceva de spus, dar va respecta ideile si va lasa sa actionati asa cum doriti. Stie ca, daca veti ajunge in impas, veti apela la el la momentul potrivit, ca atare, nu va bate la cap. Dumneavoastra veti face oricum ceea ce credeti ca e mai bine, multumit ca aveti un sustinator tacut.


eScorpion: Nu va place cum sunteti tratat de colaboratori, pentru ca aveti impresia ca toti s-au aliat impotriva dumneavoastra. Nu considerati ca meritati un asemenea tratament, de aceea veti riposta dur, ori pentru a demonstra unde aveti dreptate, ori pentru a cere socoteala. Daca aveti argumentele cele mai bune, ati putea sa-i faceti pe ceilalti sa-si schimbe parerea despre dumneavoastra, dar trebuie sa evitati conflictele. Nu-i veti convinge daca ridicati tonul.


fSagetator: Sunteti implicat intr-un proiect de lunga durata, care este inca departe de finalul propus. Aveti mult de munca si ati ajuns intr-o etapa in care rabdarea va este pusa din greu la incercare, deoarece aveti impresia ori ca v-ati impotmolit, ori ca nimic nu mai inainteaza. Trebuie sa respectati evolutia lenta a acestor planuri, pentru ca nimic nu se construieste repede, asa cum ati dori dumneavoastra.


gCapricorn: Graba cu care tratati un anumit proiect poate naste greseli imense, ca atare, incercati sa nu va avântati intr-o directie la primul impuls. Nu sunteti genul de om care se arunca asa, pe negândite, tocmai de aceea e o noutate reactia dumneavoastra atât de impulsiva. Poate cineva incearca sa va atraga intr-o cursa si gaseste drept aliat trecerea rapida a timpului, grabindu-va sa actionati fara sa mai analizati inainte.


hVarsator: Desi pe moment aveti o oarecare insatisfactie financiara, se anunta totusi vremuri mai bune. Poate cineva va promite o suma de bani sau incheiati o afacere cu perspective bune, ca atare, nu conteaza cât de prost stati azi cu banii, ci cât de bine se vor aseza lucrurile in curând, dupa ce vor incepe sa se iveasca si recompensele muncii. Ati putea intâlni azi pe cineva cu care ati putea incheia o afacere buna, in viitor.


iPesti: Colegii si prietenii va solicita parerea in privinta unor chestiuni personale, tocmai pentru ca aveti alt mod de a privi lucrurile. Pentru ca nu sunteti direct implicat in problemele lor, puteti descoperi cele mai bune solutii de a iesi din impas, parerile dumneavoastra completând foarte bine punctele lor de vedere. Din dialog si cooperare se nasc cele mai inteligente proiecte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS