16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP


^Berbec: De la o vreme ati permis unor persoane sa isi bage nasul in casa dumneavoastra si doar acum veti constientiza cât de nefast este efectul acestora asupra vietii dumneavoastra.


_Taur: V-ati convins si de data aceasta ca prietenii pe care ii aveti va parasesc atunci când aveti nevoie de ei. Nu trebuie sa aveti incredere decât in propria intuitie.


`Gemeni: Desi nu sunteti inca foarte optimisti in ceea ce priveste perspectivele dumneavoastra, rezultatele vor fi neasteptate.


aRac: Ati vrea sa fortati evenimentele sau sa faceti lucruri pe care pâna acum nu vi le permiteati. Ei bine, veti avea posibilitatea de a face schimbari sau cel putin veti constata ca unele lucruri va reusesc mai repede.


bLeu: Aceasta pozitie a lunii poate aduce in actualitate evenimente ce tin de trecut sau activitati ce pareau consumate. Este insa poate cea mai favorabila zi pentru inceperea unei afaceri.


cFecioara: Aveti nevoie de ajutorul unei persoane influente pentru a schimba ceva in viata dumneavoastra profesionala. Spre seara s-ar putea sa calatoriti alaturi de persoana iubita sau de cei dragi.


dBalanta: Cineva va solicita ajutorul, dar nu gratis, ci pe bani, astfel ca nu trebuie sa refuzati nici o ocazie de a fi utili celorlalti. Ati putea sa puneti la punct lucruri la care nici nu va asteptati.


eScorpion: Proiectele incepute astazi au o mai mare sansa sa se materializeze daca munca se desfasoara in echipa si vor fi lasate deoparte unele dispute care nu fac altceva decât sa va complice viata.


fSagetator: Daca doriti sa obtineti o aprobare sau sa convingeti pe cineva sa va sustina intr-o afacere, n-ar fi rau sa apelati la cei care stiti ca va sunt datori.


gCapricorn: Doriti sa-i cuceriti inima unei persoane care v-a atras atentia de mult timp. Astrele va sunt favorabile, deci luati-va inima in dinti si faceti primul pas. Nu veti regreta.


hVarsator: Este momentul in care veti fi interesati de propriile trebuinte si veti acorda o atentie deosebita prioritatilor din program. Evitati pe cât se poate contactele cu persoane invidioase daca vreti sa va reuseasca proiectele.


iPesti: Sunteti foarte sensibili si aratati compasiune fata de problemele altora. Desi nu va vine a crede, simpatizati cu cei neajutorati si lucrul acesta va da o senzatie de implinire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS