11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP


^Berbec: Veti fi mai hotarâti ca pâna acum sa preluati frâiele afacerilor dumneavoastra si sa luati un start favorabil in cursa pentru câstig.


_Taur: Evenimentele par sa va avantajeze din toate punctele de vedere: câstiguri financiare, armonie in cuplu si intelegere cu ceilalti.


`Gemeni: Initiativele dumneavoastra vor fi bine primite de catre cei cu care colaborati. Cu toate ca nu va asteptati, s-ar putea sa aveti placerea de a afla ca sunteti luati in vedere in scopul unei promovari.


aRac: Este o zi care va va marca din punct de vedere afectiv. Viata dumneavoastra personala se va interfera cu cea profesionala. Aveti grija sa nu-i lasati pe colegii de munca sa va creeze probleme.


bLeu: Evenimentele par confuze, ca de altfel si relatiile cu cei de acasa. N-ar fi exclus sa constatati ca v-ati lasat prea mult timp condusi. Veti lasa mai mult de la dumneavoastra, chiar daca in adâncul fiintei simtiti nevoia ripostei.


cFecioara: Sunteti foarte interesati de evolutia relatiilor din imediata apropiere, cu persoanele din familie, si de responsabilitatile caminului.


dBalanta: Astazi, Luna va avertizeaza asupra unor decizii gresite sau a implicarii in proiecte inutile. Ati putea constata ca sunteti manipulati sau ca vi se tin ascunse unele lucruri.


eScorpion: Inspiratia va va ajuta sa depasiti cu usurinta orice potential pericol care ar putea aparea astazi. Cineva va dori sa va insele, dar veti intui imediat ca persoana respectiva este necinstita.


fSagetator: Veti primi si veti face numeroase vizite la rude, dar n-ar fi rau sa tineti seama si de faptul ca ochii care se vad mai rar se iubesc mai mult, chiar si in ceea ce priveste relatiile de rudenie.


gCapricorn: Va sunt favorizate toate activitatile comerciale, intermediere, comisioane, aprobari si chiar calatoriile. Este o zi in care se cere sa fiti activi pentru a nu rata ocaziile favorabile de câstig.


hVarsator: In pofida unor cuvinte magulitoare si a unor gesturi extrem de amabile, disensiunile de la serviciu vor fi aspre si va vor stresa foarte mult.


iPesti: Ati putea simti ca deciziile dumneavoastra nu sunt din cele mai bune sau ca fara un motiv aparent pierdeti bani sau ocazii. Sunteti ori prea indecisi, ori usor influentabili de sfaturile celor din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS