16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Scurte stiri

Aspira la celebritate jucând rolul unui cadavru


Inca din copilarie, americanul Chuck Lamb avea o mare dorinta: sa devina celebru. Dupa cum informeaza Libero.it, americanul, de 47 de ani, casatorit si tatal a sase copii, isi dorea insa o altfel de celebritate. Visul lui era sa devina cunoscut interpretând rolul unui cadavru in serialele TV. Acum, el si-a vazut visul cu ochii. Gratie unui „tam-tam“ pe care doar internetul e capabil sa il produca, site-ul sau, „dead body guy“, a fost vizitat in scurt timp de un numar urias de internauti. Numeroase posturi de televiziune, radio, ziare si agentii de presa s-au ocupat de acest subiect, transformându-l peste noapte intr-o celebritate, astfel ca sponsorii au inceput si ei sa se arate interesati de problema. Chuck si-a imortalizat talentul: el poate fi admirat in timp ce moare lovit de un jeep sau de un pom de Craciun, ucis de o supradoza de viagra sau alcool, muscat de un câine, masacrat de mafioti. Producatorii au fost pe faza, astfel ca americanul a primit acum un rol in pelicula „Horrorween“.


Sat inundat cu balegar de porc


Un sat german a fost inundate cu balegar de porc dupa explozia unui camion cisterna care continea aproape 240.000 de litri de ingrasamânt de acest fel, a anuntat politia germana. Potrivit site-ului Yahoo!News, lichidul a urcat pâna la 50 de centimetri pe strazile din localitatea Elsa. „Satul a fost inundat cu un lichid maroniu, care s-a dovedit a fi balegar de porc“, a declarat Rainer Prediger, purtator de cuvânt al politiei din Coburg. Politia a estimat ca daunele provocate ar putea ajunge la 100.000 de euro.


Sâni modelati tehnologic


Cercetatorii coreeni au pus la punct o noua inovatie tehnologica, care vine sa le ajute pe doamne sa fie mai frumoase. Dupa cum informeaza Tgcom.it, este vorba de un maxisutien pe vibratii, asa-numitul „Bust Doctor“, care promite sa modeleze si sa refaca sânii cu o singura sedinta zilnica de 15 minute. In ciuda serioaselor indoieli in legatura cu eficacitatea tratamentului, dispozitivul iese in evidenta gratie originalitatii sale. „Bust Doctor“ este format dintr-un spray si un sutien atipic, mult mai greu si mai rigid decât cele normale. Este suficient sa stropiti cu lichid zona afectata, sa purtati sutienul-minune si sa porniti sistemul de vibratii pozitionat intre cupe. „Bust Doctor“ permite reglarea intensitatii vibratiilor si promite rezultate surprinzatoare, dupa o folosire de doar 15 minute pe zi. „Bust Doctor“ este deja disponibil pe piata, pretul lui fiind de 35 de dolari. El poate fi achizitionat si on line, insa, din pacate, comanda minima este de o mie de bucati.


Beyoncé Knowles vrea sa lanseze un album solo


In ciuda programului incarcat, cântareata R&B Beyoncé Knowles vrea sa lanseze un nou album solo la vara. Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, ea participa in prezent la filmarile pentru pelicula „Dreamgirls“. Ea a declarat ca intentioneaza sa se reintoarca in curând in studio pentru a inregistra noul disc. „Vreau sa fac un disc dupa ce termin filmul. Cred ca la vara se va intâmpla acest lucru. Ceea ce vreau sa spun este ca voi avea sase saptamâni pentru inregistrari dupa ce se va incheia filmul“, a precizat Beyoncé.


George Clooney si Renee Zellweger impreuna?


George Clooney si Renee Zellweger au petrecut impreuna seara de dupa ceremonia de decernare a premiilor BAFTA. Dupa cum informeaza site-ul cinemapassion.com, cei doi actori, ambii celibatari, au discutat si au baut impreuna la petrecerea organizata in cinstea actorului la hotelul Dorchester din Londra. Potrivit martorilor oculari, dimineata cei doi au plecat impreuna, luând cu ei o sticla de sampanie.


Gwyneth Paltrow isi etaleaza rotunjimile


Gwyneth Paltrow a fost fotografiata etalându-si abdomenul rotund pe plaja din Mexic, in cursul unei recente vacante de relaxare sub soarele cald de la tropice, informeaza site-ul Showbizz. Actrita, care spune ca adora rolul de mama, pare sa radieze de fericire in imaginile captate de fotografi. Aceasta calatorie, efectuata cu câteva saptamâni inainte de cea de-a doua nastere, i-a permis vedetei, de 33 de ani, sa petreaca momente intime cu Apple, fiica sa de doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS