16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTendinte in prag de primavara

Tendinte in prag de primavara

O data cu primele semne de primavara, stilistii au si decis care sunt noile tendinte in aranjarea podoabei capilare. Sorin Popescu, stilist la salonul Graffiti, a acceptat sa dezvaluie câteva dintre acestea pentru cititoarele GdS.


In sezonul calduros, ingrijirea podoabei capilare este cruciala pentru toate femeile care tin la infatisarea lor. Daca pe parcursul iernii se mai putea apela la caciuli sau sepci, o data cu venirea primaverii trebuie sa beneficiati de o tunsoare adecvata.


De curând (de la inceputul anului, mai precis), piata craioveana s-a mai imbogatit cu un salon de infrumusetare. Este vorba despre Graffiti, unde vi se ofera toata gama de servicii menite sa va ingrijeasca si sa va aranjeze parul. Sorin Popescu, stilist la salonul Graffiti, stie deja cum trebuie sa va aranjati parul pentru a „fi la moda“.


„Primavara aceasta se poarta taieturile drepte, pe contur, combinate cu linii usor naturale. Se merge pe tunsori nepretentioase, pe care femeia si le poate aranja singura“, a precizat acesta. Alta veste buna pentru toate doamnele si domnisoarele este faptul ca nu se mai poarta o anumita lungime a parului, fie ca il aveti lung pâna la solduri sau foarte scurt, tot veti fi in pas cu moda. Importanta este forma acestuia. Dar inainte de a apela la un stilist pentru a va schimba lookul este necesar sa va ingrijiti de sanatatea parului dumneavoastra, pentru ca un par deteriorat umbreste o coafura frumoasa. Este bine de stiut ca nu s-a inventat inca un produs care sa repare parul inspicat. „Singura solutie pentru parul deteriorat este foarfeca“, a mentionat Sorin Popescu. Exista insa produse care sa previna deterioararea podoabei capilare.


Adio, blond cenusiu!


Sanatos trebuie sa fie parul si inainte ca acesta sa fie supus unui proces de vopsire. Stilistul de la Graffiti are câteva sfaturi si pentru acelea dintre dumneavoastra care vor sa-si schimbe culoarea parului. „O tunsoare buna este pusa in valoare si de o culoare potrivita. Cele interesate sa tina pasul cu moda ar trebui sa stie ca se poarta parul vopsit in mai multe nuante“, a afirmat acesta. Daca nu v-ati decis inca ce culoare vreti sa aiba parul dumneavoastra, stilistul va recomanda sa evitati blondul deschis, rece sau cenusiu si sa va indreptati atentia spre nuantele naturale de blond sau spre un maro. Când va hotarâti sa va schimbati culoarea parului este indicat sa folositi o vopsea profesionala (care se gaseste in saloanele de infrumusetare). „Un par vopsit bine se recunoaste dupa urmatoarele semne: are o culoare uniforma, are luciu, are reflexul distinct, iar vopseaua nu curge la spalare“, a afirmat Sorin Popescu. Având in vedere ca toate vopselele deterioreaza parul, o data ce v-ati decis sa va schimbati culoarea podoabei capilare trebuie sa acordati o importanta deosebita ingrijirii acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS