21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

A adus pe lume o fetita de sapte kilograme


O columbiana a adus pe lume, intr-un spital din Madrid, o fetita a carei greutate i-a impresionat pe medici. Dupa cum informeaza Krone.at, micuta Arancha a cântarit la nastere 7,01 kilograme, fiind de departe bebelusul cu cea mai mare greutate nascut vreodata la clinica madrilena. Fetita de 56,5 centimetri a venit pe lume in urma unei operatii cezariene. Medicii spun ca greutatea uriasa a fetitei este reuzultatul influentei unor factori genetici. De altfel, proaspata mamica a mai adus pe lume, in urma cu noua ani, un baietel care a cântarit la nastere cinci kilograme. Micuta Arancha nu este insa cel mai greu bebelus din lume. Recordul ii apartine unui „micut“ de 10,8 kilograme, nascut in Canada, in 1879.


Pisica de 15 kilograme – demna de Cartea Recordurilor


Obezitatea este cu adevarat boala secolului, si asta nu doar pentru femei si barbati, ci si pentru animale. Dovada sta o pisica din China, care cântareste 15 kilograme si are o talie de 80 de centimetri. Felina nu este pretentioasa la mâncare, ea nedându-se in laturi de la nimic. In medie, pisica manânca doua kilograme de hrana. Felina obeza locuieste in China, in provincia Shandong. Are noua ani si, in ciuda dimensiunilor sale, este destul de sanatoasa. Ceva probleme insa exista: burta sa este atât de grea, incât nici nu se poate misca. Felina poate cel mult sa se rostogoleasca pe covor, insa, ca sa mearga in cosul sau sa se culce, are nevoie de ajutorul stapânului. Pisica nu pare prea ingrijorata pentru greutatea sa, ea ingrasându-se vazând cu ochii, pentru ca manânca foarte mult, preferatele sale fiind carnea de porc, de pui si pestele.


La 72 de ani, da bacalaureatul pentru a 37-a oara


Un indian, de 72 de ani, planuieste sa-si dea examenele de absolvire a liceului pentru a 37-a oara, in speranta ca va reusi, in sfârsit, sa se casatoreasca. Dupa cum informeaza Ananova, Shiv Charan a jurat ca nu isi va pune pirostriile pâna când nu va lua examenele. Dar batrânul fermier, din Behror, care s-a inscris pentru prima oara la aceste teste in 1969, la 35 de ani, a avut mereu probleme cu matematica. „O reusita la examene nu ar insemna doar absolvirea liceului, ci ar deschide o noua poarta in viata mea, oferindu-mi posibilitatea de a ma casatori. Pâna in prezent, am reusit sa trec de toate probele, in afara de matematica. Dar anul acesta sunt convins ca voi reusi“, a declarat Charan.


Charlize Theron – „Femeia Anului 2006“


Charlize Theron a fost desemnata „Femeia Anului 2006“ in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Elle Style. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa actrita de origine sud-africana s-a bucurat, in ultima perioada, de o atentie deosebita din partea criticilor de film, fiind nominalizata, recent, si la premiile Oscar. Potrivit sursei citate, printre câstigatori s-au mai numarat Rachel Weisz si Matt Dillon, care au obtinut premiile pentru „Cea mai buna actrita“ si, respectiv, „Cel mai bun actor“. De asemenea, fetele de la Sugababes au câstigat distinctia „Favourite Music Star“, in timp ce Elle MacPherson a primit premiul onorific „Style Icon“.


Paris Hilton, intr-un nou scandal


Paris Hilton a fost filmata in timp ce facea sex cu o vedeta Playboy, informeaza site-ul Yahoo!News. Fotomodelul Nicole Lenz, unul dintre cei mai notorii „iepurasi“ Playboy, sustine ca i-a oferit „clipe fierbinti“ controversatei mostenitoare a lantului hotelier Hilton in 2003 si detine si dovada afirmatiilor sale – o caseta video. „Am inchiriat un apartament la hotelul Bellagio, in Las Vegas, dupa ce petrecuseram seara in oras, impreuna cu mai multi prieteni. Imediat cum am intrat, am stiut ca Paris avea un singur lucru in minte – sex. Ne-am asezat pe pat si am inceput sa ne mângâiem. Aproape fara sa ne dam seama, eram amândoua goale, una in bratele celeilalte. Paris avea tot felul de obiecte sexuale, pentru a se asigura ca nu vom pierde absolut nimic din simplul motiv ca in pat nu era nici un barbat!“, a mai declarat Lenz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS