22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaria incalta doamnele si imbraca domnii

Haria incalta doamnele si imbraca domnii

Haine de zi cu zi pentru barbati si foarte multe modele de incaltaminte pentru doamne si domnisoare, aceasta este oferta magazinului Haria distribution.


Sa gasesti perechea potrivita de incaltaminte poate da adevarate batai de cap, mai ales doamnelor si domnisoarelor care, pe lânga confort, cauta si stil. Cui nu i s-a intâmplat, macar o data, ca modelul de pantofi preferat sa fie incomod? Cine nu a colindat toate magazinele de profil in cautarea unor sandale comode si elegante, pentru ca sa se multumeasca in final cu un compromis? Daca sunteti mai pretentioase sau oferta magazinelor nu contine ceea ce ati dori, atunci puteti opta pentru incaltamintea pe comanda.


Haria va face incaltaminte pe comanda


Printre magazinele care va ofera astfel de servicii se numara si Haria distribution, situat pe strada România Muncitoare. Daca stiti exact cum vreti sa arate perechea dumneavoastra de pantofi, nu trebuie decât sa va prezentati la magazin cu ideea si sapte zile mai târziu visul dumneavoastra devine realitate. In sfârsit, incaltamintea poate avea aceleasi nuante sau chiar sa fie realizata din acelasi material ca si rochia de seara. Haria distribution are insa si un punct de desfacere, unde se comercializeaza incaltaminte gata realizata, iar daca doriti vreo modificare, doleanta va va fi respectata. Si pentru ca ne mai aflam in perioada reducerilor, toata oferta beneficiaza de preturi promotionale. Incaltamintea se adreseaza doar doamnelor si domnisoarelor care pot gasi aici de la cizme sau ghete si pâna la saboti sau papuci. Modelele sunt foarte variate, capabile sa satisfaca gusturile cele mai diverse. Cizmele sunt fie din piele intoarsa sau normala (ca de altfel toata incaltamintea din magazin), cu tocuri inalte tip cui sau joase, cu bot rotund (precum cer noile tendinte) sau ascutit (pentru cele care vor sa-si subtieze silueta) disponibile in mai multe culori (negru, maro sau crem). Si ghetele beneficiaza de aceeasi gama variata de modele.


Haine pentru ei


Si pentru ca primavara ne-a luat prin surprindere, putem arunca o privire si la pantofi sau balerini. Fie ca optati pentru comozii balerini sau pentru pantofii eleganti numai buni de purtat la o petrecere, aveti de ales dintr-o gama de culori de la clasicul negru si pâna la mov sau verde deschis. Ramase din sezonul estival trecut asteapta chitite pe rafturi si câteva perechi de sandale, saboti sau chiar papuci cu diverse aplicatii florale, in culori vii si beneficiaza de reduceri substantiale.


Haria distribution se adreseaza insa si domnilor. Daca ati reusit sa va convingeti partenerul sa va insoteasca la cumparaturi, la Haria cu siguranta acesta nu se va plictisi in timp ce dumneavoastra probati numeroase perechi de incaltaminte. In acest timp, acesta va putea putea proba câteva dintre articolele vestimentare special croite pentru el. Si cum gecile, puloverele si hanoracele pentru domni au reduceri de sezon, exista posibilitatea ca acesta sa-si petreaca un timp in cabina de proba. Chiar daca peste o saptamâna magazinul isi va innoi oferta cu o colectie de primavara, cizmele vor ramâne in rafturi pâna la sfârsitul lunii martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS