19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

HOROSCOP


^Berbec: Conflictele casnice apar foarte repede din cauza parerilor diferite care se vehiculeaza in casa dumneavoastra. Nimeni nu reuseste sa se puna de acord cu celalalt si de aici se pot ivi conflicte aprinse, dar peste toate doar figura feminina centrala a casei – mama, sotia – va reusi sa aplaneze tensiunile. Incercati sa mai renuntati si dumneavoastra la ideile fixe si sa dati dreptate celuilalt, doar din dragoste pentru el.


_Taur: Trece o mare sansa prin viata dumneavoastra, dar ceva va face sa fiti foarte circumspect. Daca stati mult pe gânduri, s-ar putea sa ratati ocazia, iar o a doua sansa sa nu mai existe. Fiti atenti la tot ce se iveste azi din intâmplare, pentru ca poate fi ceva mai bun decât pare la prima vedere. Norocul este prin preajma, dar depinde de dumneavoastra daca puneti sau nu mâna pe el la momentul potrivit.


`Gemeni: Inceput de saptamâna cu inceput de proiecte importante. Va avântati cu energie si entuziasm in planurile nou-aparute si abia asteptati sa ajungeti la rezultatele scontate. Dupa cât chef de munca aveti, ati fi in stare sa terminati totul intr-o singura zi. Sunteti plini de idei bune si de creativitate, astfel incât v-ati putea remarca usor in colectivul de lucru, devenind un pion important in lupta spre succesul final.


aRac: Imprudenta poate provoca astazi un incident neplacut ce va poate strica toata ziua, deci incercati sa pastrati o masura in toate, mai ales in situatiile cu un factor de risc mai mare: lucru la inaltime sau in adâncime, lucru cu unelte taioase sau cu aparatura electrica. O simpla neglijenta poate provoca o situatie periculoasa, deci fiti cu ochii in patru.


bLeu: Nu aveti chef de munca si evitati cât mai mult posibil orice sarcina care va revine. Daca ati trage putin chiulul, ati fi foarte fericiti, pentru ca azi chiar va lipseste randamentul si concentrarea. Chiar daca faceti niste eforturi de a lucra, rezultatele vor fi mult sub asteptari. Ocupati-va doar de actiuni ce necesita rutina si miscari automate, deoarece creativitatea este zero.


cFecioara: Birocratia si relatia cu institutiile statului va cam scot din sarite, pentru ca primiti tot felul de refuzuri, amânari si vorbe dure, pe care nu le puteti tolera usor. Incercati totusi sa va pastrati amabilitatea si calmul macar pâna va atingeti scopurile, deoarece, daca ridicati tonul la o persoana de care depinde rezolvarea problemelor de azi, nu veti primi decât o usa in nas.


dBalanta: Se anunta niste evenimente interesante pentru perioada imediat urmatoare, ceea ce provoaca o emotie puternica in suflet, deoarece abia asteptati sa se intâmple cele anuntate. Daca ati putea grabi lucrurile, ati fi foarte fericiti, dar puteti folosi entuziasmul care va cuprinde pentru a mai face câtiva pasi in planurile ce se apropie. Veti reusi sa inaintati câteva etape mai repede decât mersul firesc al lucrurilor.


eScorpion: O zi excelenta in plan sentimental, cu vorbe frumoase, intâlniri romantice si mesaje de amor ce va trimit in al noualea cer. Daca sunteti in cautarea unei noi iubiri, sansa ca ea sa apara chiar azi este mult mai mare, deci nu refuzati nici un semn de apropiere din partea unui eventual pretendent. Vi se poate da intâlnire, ati putea fi invitati la o cafea sau primiti un mesaj ce va pune inima pe jar. Sunteti pe cale sa va indragostiti lulea!


fSagetator: Nu va simtiti bine in compania unor persoane care, prin modul lor de a se comporta, va inhiba sau va reduc la tacere cu o singura vorba. Nu sunt oameni pe care ii cunoasteti si, in prezenta strainilor, aveti o oarecare tendinta de a va retrage. Cel putin azi nu va simtiti in stare sa va adaptati intr-un mediu necunoscut sau ostil, preferând izolarea. Nici acasa nu va bucurati de o atmosfera mai destinsa.


gCapricorn: Autoritatea altora va face sa va simtiti mici si insignifianti, gasindu-va numai defecte, dar totul provine din incapacitatea de a va manifesta cu mai mult curaj in fata tuturor. Va lasati prea usor condusi sau invinsi de personalitatile puternice ale unora – sefi, sot/sotie, prieteni – care cu un ton ridicat si orgolii imense reusesc sa va ingenuncheze, desi nu au nici pe departe motive de infatuare.


hVarsator: Este o zi apasatoare in plan sentimental, pentru ca v-au coplesit niste emotii negative ce va transforma intr-o companie neplacuta. Partenerul va da motive de tristete si ingrijorare si vi se pare ca relatia dumneavoas-tra de dragoste s-a transformat intr-o povara, nicidecum intr-o bucurie. Este doar un impas trecator in iubire, pentru ca nu reusiti sa comunicati eficient si sa va exprimati mai cald senti-mentele, dând nastere suspici-unilor.


iPesti: Priviti cu teama si rigiditate spre viitor si nu puteti accepta deloc schimbarea sau noul in viata dumneavoastra. Prea va cramponati de ceea ce vi se pare cunoscut si refuzati cu incapatânare orice ocazie de a schimba ceva in viata dumneavoastra. Desi orizonturile care vi se deschid sunt generoase si promitatoare, pesimismul va face sa va alungati singuri norocul. Nu dati cu piciorul la nou!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS