17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO – ora 20.00


Frizeria 2


Comedie – 2004


Regia: Kevin Rodney Sullivan


In rolurile principale: Ice Cube, Cedric The Entertainer, Sean Patrick Thomas


Rodney Sullivan regizeaza „Barbershop 2: Back in Business“, urmarea unei comedii urbane de succes. Intreaga gasca: Eddie, Jimmy, Terri (rapper-ul Eve), Isaac, Ricky si Dinka se afla tot acolo, in vechea frizerie din sudul orasului Chicago.


Proprietarul Calvin Palmer (Ice Cube) incearca sa tina afacerea de familie pe linia de plutire ca sa poata, intr-o zi, sa i-o transmita ca mostenire fiului sau. Totusi, indragita frizerie de cartier e amenintata de un lant de saloane de coafura, pe nume Nappy Cuts. De data aceasta, vechilor prieteni li se alatura Gina (Queen Latifah), de la cosmetica de alaturi.


„Barbershop 2: Back in Business“ face tot ceea ce un bun sequel comic ar trebui sa faca – aduce impreuna personaje de care iti era dor si recreeaza atmosfera. Si acesta, ca si primul, e o placere de urmarit, pentru ca are afro-americani coexistând intr-un climat cald si pentru ca refuza sa lase din strânsoare personajele, facându-le sa aiba un comportament complet veridic. Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS