15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinVacanta de vis in Oltenia

Vacanta de vis in Oltenia

Sa mergi la serviciu sau la cumparaturi pe ninsoare poate fi un adevarat chin, in schimb, aceasta este vremea perfecta pentru o vacanta. Nu trebuie sa plecati prea departe de casa, pentru ca Oltenia are zone care merita vizitate!


Stiati ca pentru a avea parte de o vacanta minunata nu trebuie sa plecati prea departe de casa? Agentia de turism Alfa si Omega are o multime de oferte avantajoase pentru zona Olteniei. Nu este nevoie sa pierdeti o zi pe drum doar pentru a gasi o pârtie de schi, când Rânca si Straja sunt doar la câteva ore departare de mers cu masina sau autocarul. Pentru o zi de cazare in camera tripla, la o cabana de doua stele, petrecuta in aceste statiuni, o persoana trebuie sa scoata din buzunar 30 RON.


Preturi similare se practica si pentru Caciulata, Baile Herculane sau Olanesti. O noapte de cazare intr-un hotel de doua stele in Caciulata sau Olanesti costa 30 RON. Bineinteles ca pe masura ce sporeste calitatea, cresc si preturile. Pentru o noapte la un hotel de trei stele in Caciulata, o persoana trebuie sa scoata din buzunar 55 RON, iar o zi de cazare la un hotel de patru stele din Herculane costa 150 RON.


Oferte speciale pentru elevi, bolnavi si cupluri


Pentru pensionari sau persoanele care sufera de anumite afectiuni exista pachete cu preturi promotionale. Sase nopti cazare cu mic dejun si tratament incluse costa 250 RON de persoana. Oferta este valabila pentru urmatoarele locatii: Caciulata, Olanesti, Govora sau Voineasa si, pentru a beneficia de ea, o persoana trebuie sa prezinte o adeverinta de la medic pentru a atesta afectiunea de care sufera si sa aiba asigurarea medicala platita.


Si elevii care vor sa se refaca dupa o saptamâna grea de scoala pot beneficia de oferte cu preturi speciale. Doua zile cu pensiune completa la un hotel de doua stele in Voineasa costa 118 RON. Este necesar sa se strânga un grup de minimum 15 persoane, pentru ca elevii sa beneficieze de acest tip de oferte, in schimb, exista posibilitatea ca tarifele se scada pe masura ce se opteaza pentru un numar mai mare de zile de cazare.


Pentru cuplurile care au decis sa-si uneasca destinele in aceasta perioada, agentia Alfa si Omega are o oferta speciala, care beneficiaza de un titlu sugestiv: „Saptamâna de miere“. Oferta consta intr-un sejur de sase zile la Herculane si costa 455 RON de persoana. Pretul include cazare si mic dejun la un hotel de patru stele, o cina romantica la mansarda hotelului si o seara romantica la piscina hotelului cu doua ore rezervate special pentru indragostiti. De asemenea, cuplurile vor fi primite cu sampanie si flori si vor beneficia de intrare libera la piscina si fitness.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS