20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Placa dentara la supermarket


De peste doua saptamâni, un supermarket belgian a venit cu o inedita „oferta“ pentru clientii sai, care nu s-au dovedit insa a fi foarte receptivi. Dupa cum informeaza Germany Live, proprietarii magazinului incearca sa returneze o placa dentara, uitata de un client la casa. „Am pus un anunt la casa, insa proprietarul nu a aparut inca“, a povestit managerul magazinului. Placa dentara a dat nastere la o multime de intrebari printre clienti si personalul din magazin. Exista posibilitatea ca placa dentara sa fi cazut din geanta, când clientul a incercat sa plateasca, sau la fel de posibil este ca, in fata bonului de casa exorbitant, clientul sa fi ramas cu gura cascata si placa sa ii fi cazut pur si simplu din gura.


Sufletul balenei care a murit in Tamisa, scos la licitatie pe eBay


Un american a scos la vânzare pe site-ul de licitatii on-line eBay, sufletul balenei care a murit in urma cu doua saptamâni in apele Tamisei, informeaza site-ul Yahoo!News. „Am insotit-o pe saraca balena pe ultimul drum si ea mi-a incredintat sufletul sau. Mi-a cerut sa-l vând si sa investesc banii pentru protejarea altor balene“, a declarat barbatul despre care se stie ca locuieste in orasul Minneapolis. Rezervorul de apa utilizat de salvatori pentru a incerca sa o indrepte pe balena catre mare pe 21 ianuarie a fost, de asemenea, vândut la licitatie. Acesta a fost cumparat pentru suma de 2.050 lire sterline (3.000 de euro). O alta persoana a scos la vânzare un pic din apa in care a inotat balena. Pretul de pornire al licitatiei pentru sufletul balenei este de un dolar.


James Bond – „inamicul public numarul unu“


Celebrul agent secret James Bond a devenit „inamicul public numarul unu“ la Praga, o data cu inceputul filmarilor la noua pelicula din seria dedicata cunoscutului 007. Dupa cum informeaza Krone.at, locuitorii din preajma studiourilor unde se filmeaza „Casino Royale“ s-au plâns de faptul ca viata lor s-a transformat intr-un iad, din cauza zgomotului si traficului care au aparut o data cu mutarea agentului secret in capitala ceha. Cetatenii spun ca masinile ultimul racnet sunt permanent prezente pe soselele din zona, alaturi de numeroasele limuzine care le transporta pe vedete si de uriasele rulote cu recuzita pentru film. La doar o saptamâna dupa inceputul filmarilor, autoritatile au fost asaltate de locuitorii nemultumiti, care le cer sa intervina pentru a pune capat zgomotului infernal.


Halle Berry, o noua alegere gresita in materie de barbati


Actrita Halle Berry, care a declarat ca s-a indragostit mereu de barbati infideli, precum fostul sau sot Eric Benét, a facut din nou o alegere gresita. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Halle Berry se intâlneste cu un manechin al casei Versace, Gabriel Aubry, de 30 de ani, un seducator innascut. El si-ar fi petrecut week-end-ul trecut in preajma a numeroase femei, in timp ce actrita se afla la o prietena pentru a sarbatori faptul ca aceasta ramasese insarcinata. „Aubry vrea sa ajunga celebru cu orice pret si se foloseste de Halle pentru aceasta. El a fost week-end-ul trecut pe plaja si s-a holbat la toate femeile din jurul sau“, a declarat o sursa pentru New York Post. Purtatorul de cuvânt al manechinului a dezmintit aceasta informatie: „Am fost cu el in week-end. Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut a fost ca ne-am dus sa jucam golf. Oamenii acestia sunt pur si simplu trasniti“.


Gwyneth Paltrow nu isi pierde timpul cu „chestii femeiesti“


Frumoasa actrita americana Gwyneth Paltrow spune ca, de când s-a maritat, nu mai are tot atâta timp pentru propria persoana cum avea in timpul „burlaciei“. Dupa cum informeaza Contacmusic.com, vedeta americana, care este casatorita cu Chris Martin, a recunoscut ca s-a cam neglijat de la venirea pe lume a fetitei sale, Apple. „Nu mai imi pierd timpul cu masaje sau la tratamente cosmetice. Fac anumite chestii doar când nu se mai poate. Când arat ca un barbat, ma salveaza ceara“, a spus actrita. Gwyneth a marturisit ca nu prea se da in vânt dupa tratamentele de frumusete. „Nu imi place sa dau prea multa atentie frumusetii. In fiecare seara fac o baie cu fetita mea. Pentru mine, frumusetea este sa te simti bine in propria piele“, crede Paltrow.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS