25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReduceri la haine de iarna

Reduceri la haine de iarna

Daca nu dispuneti de un buget generos, dar vreti o garderoba cu haine de firma, atunci nu va ramâne decât sa profitati de reduceri. La Moda Aliss, toate imbracamintea de iarna are preturi promotionale, pâna la sfârsitul lunii viitoare.


Inapoi la paltoane, fulare si manusi! Nu a fost nevoie decât de câteva zile de ger, pentru a ne aminti ca iarna nu ne va parasi prea curând. Iar acesta nu este decât un motiv pentru a profita de reducerile de sezon (in caz ca frigul va reveni, este bine sa va gaseasca pregatite). La sediul Moda Aliss, situat pe A.I. Cuza, vizavi de prefectura, preturile la paltoane, scurte, compleuri din lâna au fost ajustate cu pâna la 30-40%, incepând cu 15 ianuarie.


Paltoanele, numai bune de purtat când afara temperaturile au scazut drastic sub minus zece grade Celsius, dar si când vreti sa abordati o tinuta mai lejera de zi sau de seara, au diferite modele. Doamnele care vor sa-si evidentieze un corp frumos sculptat pot opta pentru paltoanele cambrate, iar pentru persoanele care nu au o silueta de invidiat ideale sunt paltoanele largi si drepte. Mult mai comode si practice sunt scurtele si hainele trei sferturi, pe care le gasiti intr-o varietate de modele, in functie de gust. Cu multe buzunare sau fara, cu nasturi sau fermoar, cambrate sau drepte, pretul acestora difera in functie de model.


Si, daca vizitati magazinul, este imposibil sa nu observati jachetele din blana artificiala. Acestea imita atât de bine blana naturala, incât numai pretul tradeaza materialul din care sunt realizate.


O foarte buna imitatie


„Multe cliente intreaba de ce au pretul atât de scazut si atunci le explicam ca nu sunt facute din blana naturala“, a spus Mariana Ilie, sefa de magazin. Nici caciulile si gulerele din blana nu sunt confectionate din blana naturala, si, in consecinta, au preturi pe masura. In schimb, acestea pot fi achizitionate separat. Bineinteles ca din colectia de toamna-iarna nu puteau lipsi compleurile. Alcatuite din sacou cu fuste midi sau lungi, acestea pot fi purtate atât iarna cu o haina groasa, cât si primavara.


Nu numai doamnele si domnisoarele se pot imbraca de la Moda Aliss, ci si barbatii. Domnii care prefera o tinuta mai sobra isi pot achizitiona costume clasice. Si pentru a le economisi acestora timpul (fiind arhicunoscut faptul ca reprezentantilor sexului frumos nu le place sa mearga la cumparaturi), oferta pentru barbati este completata de cravate, curele, camasi si pantofi. De obicei, clientii magazinului sunt dintre cei care au ajuns deja la vârsta maturitatii, iar adolescentii adopta astfel de costumatii numai atunci când trebuie sa mearga la vreun eveniment festiv. „Am avut si adolescenti care au cumparat costume, pentru vreun bal sau vreo nunta“, a spus Mariana Ilie.


Pentru doamnele care vor sa fie intotdeauna in pas cu ultimele tendinte ale modei, in magazin si-au facut deja aparitia si primele piese din colectia primavara-vara, acestea nu beneficiaza insa de reduceri.


In general, colectia de toamna-iarna de la Moda Aliss, fie ca se adreseaza doamnelor sau domnilor, adopta culori sobre, precum gri, negru sau maro. Singurele nuante mai vesele care s-au strecurat in colectie sunt visiniul si cremul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS