Acasă Magazin Mary-Kate si Ashley Olsen - cele mai bogate vedete tinere

Mary-Kate si Ashley Olsen – cele mai bogate vedete tinere

-

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bogate vedete de pâna in 25 de ani. Potrivit site-ul terra.es, prima pozitia este ocupata de gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen, care au câstigat anul trecut 21 de milioane de dolari.


Ele sunt proprietarele unei linii de haine si accesorii si, recent, au investit doua milioane de dolari intr-o cofetarie din Los Angeles, potrivit Monsters and Critics. A doua in lista celor mai puternice vedete este mostenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton, de 25 de ani, detinatoarea unei averi de 16,5 milioane de dolari, urmata de Hilary Duff, de 18 ani, cu 15 milioane de dolari câstigati anul trecut.


Pe locul al patrulea se afla Ashlee Simpson, de 21 de ani, cu 5,3 milioane de dolari, mai mult decât Amanda Bynes, de 19 ani, cu un milion.


Maria Sharapova, de 18 ani, si Serena Williams, de 24 de ani, figureaza si ele printre cele mai bogate celebritati tinere, cu 18,2, respectiv 12,7 milioane de dolari.


Doar doi barbati fac parte din acest clasament, Frankie Muniz, de 20 de ani, cu opt milioane, si Le Bron James, de 21 de ani, cu 22,9 de dolari in contracte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţă de a vă implica în tot felul de activităţi. Energia de care daţi...

Bancul zilei

Un om de afaceri are un accident de maşină şi vine poliţistul să facă proces-verbal. Afaceristul: Ce nenorocire!… Mercedesul...

România, obligată să câştige cu Norvegia

Naţionala României întâlneşte astăzi, de la ora 21.45 (Pro TV), pe Arena Naţională, reprezentativa similară a Norvegiei. Partida contează pentru etapa a...