17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Brad Pitt - ambasador ONU al bunavointei

Brad Pitt – ambasador ONU al bunavointei

Brad Pitt si iubita sa, Angelina Jolie, s-au intâlnit, recent, cu secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Kofi Annan, in cadrul Forumului pentru Economia Mondiala, din Davos, Elvetia. Potrivit site-ului Yahoo!News, aceasta intrevedere a dat nastere unor speculatii potrivit carora starul din „Troia“ va fi numit ambasador ONU al bunavointei.


Jolie, care deja indeplineste o astfel de functie, a purtat o discutie cu Annan imediat dupa ce acesta s-a adresat participantilor la forum, de la tribuna oficiala. Annan a recunoscut deja ca ia in calcul posibilitatea de a-i oferi lui Pitt un rol important in cadrul organizatiei pe care o conduce. Pitt este cunoscut pentru activitatile caritabile in care s-a implicat in ultima perioada, colaborând cu Jolie la numeroase proiecte de acest gen. Cei doi actori, parteneri in pelicula „Domnul si Doamna Smith“, iubesc foarte mult copiii. Activitatea lor umanitara fiind axata in special pentru ajutorarea micutilor din tarile subdezvoltate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.

România, în fruntea tărilor UE cu cele mai multe...

INS a publicat, astăzi, datele privind accidentele rutiere pe 2019. În România au avut loc anul trecut 31.146 accidente de circulație...

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a doua țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

Atacatorii din Rovine, la judecată

Atacatorii din Rovine, la judecată.