12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

A reusit sa isi achite datoriile de la nunta dupa 17 ani


Un barbat din Arabia Saudita a organizat o mare petrecere la care si-a invitat toate rudele si toti cunoscutii, pentru a marca alaturi de acestia un moment important din viata sa. Dupa cum informeaza Krone.at, la 17 ani de când si-a dus iubita la altar, arabul a reusit in sfârsit sa isi achite datoriile de la nunta. Fericitul sot, care este angajat al unei firme particulare, a platit la acea data 380.000 de reali, echivalentul a 82.728 de euro. Pentru a-si putea plati ratele, arabul a facut un credit, pe care tocmai acum a reusit sa il achite complet. „Sa speram ca dupa aceasta petrecere nu se va ingloda din nou in datorii“, au comentat redactorii de la cotidianul austriac.


Inovatie pentru „somnambuli“ – botoseii cu luminite


Excursiile nocturne la frigider sau la toaleta vor fi de acum mai sigure, gratie unui inventator care a creat o pereche de botosei cu luminite. Dupa cum informeaza Krone.at, botoseii, inventati de americanul Doug Vick sunt prevazuti cu beculete puternice la nivelul degetelor. Luminitele se aprind doar pe intuneric, atunci când utilizatorul isi baga picioarele in botosei. In momentul in care utilizatorul se descalta, luminile ramân aprinse suficient timp sa ii permita acestuia sa se bage la loc in pat.


Un collie surd invata limbajul semnelor


Un câine surd a invatat primele notiuni de educatie canina datorita limbajului semnelor, a anuntat un responsabil al societatii britanice de protectie a animalelor (RSPCA), care i-a putut gasi astfel un nou stapân si un nou camin patrupedului abandonat de familia sa, informeaza site-ul Cyberpresse.ca. Blue, un collie de opt luni, cunoaste acum sapte semne, preferatul sau fiind degetul ridicat, care inseamna „bravo“. „Blue este un catel inteligent. In general, câinii folosesc propria forma de limbaj corporal, cum ar fi miscarea cozii sau parul zbârlit, de care se servesc mai bine decât de voce“, a explicat Gill Hodge, specialist in comportamentul animalelor.


Colectie de lenjerie intima prezentata pe gheata


Mai multe topmodele, zgribulite de frig, vor participa la o inedita prezentare de moda , care va avea loc pe un patinoar din Germania. Dupa cum informeaza Krone.at, topmodele, imbracate doar in articole minuscule de lenjerie intima, vor defila pe petinoarul din Leipzig, in cadrul Festivalului de moda care are loc aici in aceste zile. Organizatorii au sperat in acest fel sa atraga atentia spectatorilor, in ciuda temperaturilor scazute de afara. Tomodelele, echipate cu patine, vor defila pe patinoar, pentru a prezenta cele mai recente creatii ale designerilor germani in materie de lenjerie intima si costume de baie.


Salma Hayek critica obsesia vedetelor pentru silueta


Frumoasa actrita mexicana Salma Hayek si-a criticat colegele de breasla, care, in opinia sa, sunt mult prea obsedate de propria silueta. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, Hayek refuza sa se conformeze standardelor existente la Hollywood, afirmând ca nici in ruptul capului nu ar face foamea pentru a obtine un rol. „Mi se pare foarte plictisitor sa fii permanent slab. Ma plictiseste si ma scoate din minti. Insa la Hollywood e in ordine sa fii isteric, atâta timp cât esti suplu“, a spus vedeta. In opinia sa, aceste standarde superficiale transmit un mesaj gresit catre oameni. „O gramada de adolescente isi pierd timpul incercând sa fie suple, toata lumea se plânge de asta. Pentru ca, din aceasta cauza, tinerele nu se mai simt bine in pielea lor“, a adaugat Salma.


Halle Berry a pus ochii pe un topmodel


Frumoasa actrita americana Halle Berry a fost surprinsa facându-i „ochi dulci“ topmodelului Versace Gabriel Aubry. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, vedeta a dat astfel apa la moara cârcotasilor care comentau ca acestia ar avea o relatie. Potrivit martorilor, Halle era „mai mult decât atenta“ cu modelul de 30 de ani, in timpul unei cine cu echipa de productie a peliculei „Perfect Strangers“. „Halle si Gabriel au flirtat si s-au mângâiat toata seara“, a povestit sursa mentionata, care afirma ca „porumbeii“ s-ar fi retras dupa cina in apartamentul lui Berry.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS