8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Uno“ rasfata barbatii

„Uno“ rasfata barbatii

In sfârsit, un magazin care se intrece in oferte cu tinute de zi cu zi pentru barbati! „Uno“ nu este un magazin destinat exclusiv domnilor, dar majoritatea ofertelor vestimentare de aici le este destinata lor.


Multe modele de blugi, bluzoane, pulovere si incaltaminte de piele, aceasta este oferta magazinului „Uno“, situat in centrul Craiovei, pe strada Lipscani, vizavi de Biserica „Sf. Ilie“, pentru craiovenii care prefera tinutele „de firma“. Cum blugii pot fi purtati, daca sunt corect accesorizati, la toate ocaziile (la discoteca, la o petrecere, la plimbare, la birou sau prin casa), la „Uno“ acest articol vestimentar poate fi gasit intr-o varietate de modele, in functie de gusturile fiecaruia. Conservatorii pot opta pentru varianta clasica, adica blugi drepti cu talie medie. Alaturi de acestia, chititi pe rafturi sau atârnati pe umerase isi asteapta propietarul si blugi largi cu multe buzunare sau evazati si mai strânsi pe corp (numai buni de a atrage atentia ca posesorul lor obisnuieste sa mearga la sala).


Bineinteles ca nu puteau lipsi de la un magazin care se respecta modelele tip „vintage“ (acei blugi al caror material pare foarte uzat, iar in unele cazuri este chiar rupt in unele locuri). Se pare ca acestia se bucura de foarte mare apreciere din partea designerilor internationali. In caz ca v-ati saturat de eternii blugi, puteti arunca o privire si colectiei de raiati. Acestia sunt disponibili in diferite nuante de crem, maro si negru.


Culori vesele pentru domni


Iar daca nu stiti cu ce ati putea purta blugii nou achizitionati, „Uno“ s-a gândit la dumneavoastra si are spre comercializare bluzoane si pulovere. Bluzoanele, cu sau fara aplicatii, sunt pentru cei care prefera o tinuta sportiva. In schimb, daca veti opta pentru pulovere, cu siguranta veti capata un aer de maturitate. In ceea ce priveste culorile, se pare ca sexul puternic a renuntat la nuantele inchise si a inceput sa poarte rosu, portocaliu sau verde.


Doamnele si domnisoarele nu sunt complet ignorate. Este adevarat ca acestea nu vor gasi aici bluze, camasi sau fuste, dar pot alege intre câteva perechi de blugi: cu talie joasa, medie sau inalta.


Fiind in plin sezon al reducerilor, incaltamintea de iarna are preturi promotionale. Chiar daca designerii sunt pe ultima suta de metri cu pregatirea colectiei de primavara-vara, frigul ne indreptateste pe multi dintre noi sa ne investim banii in cizme sau ghete care sa ne apere de gerul de afara. Pentru doamne predomina modelele cu botul ascutit si tocuri cui, in diverse culori. Cizmele sau ghetele confectionate din piele lacuita sunt numai bune de purtat la evenimente festive. In plus, in niciun caz nu veti tremura de frig pentru ca sunt imblanite. Indiferent ca se adreseaza doamnelor sau domnilor, toata incaltamintea este confectionata din piele. Atentie insa, de reduceri nu beneficiaza decât colectia de iarna, iar produsele nu sunt disponibile decât in limita stocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS