14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

„Ostatic“ la bordel


Un barbat din Buenos Aires, despre care se credea ca fusese rapit, a fost descoperit inr-un bordel.


Potrivit site-ului Ananova, surse din cadrul politiei locale au precizat ca argentinianul, de 35 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, disparuse in timp ce se indrepta spre serviciu. In urma unei sesizari depuse de sotia argentinianului, care se temea ca acesta ar fi putut fi victima unei rapiri, oamenii legii au lansat o ancheta minutioasa.


Dupa aproape o saptamâna, „ostaticul“ a fost gasit intr-un bordel situat in apropiere de orasul Rosario, bucurându-se de placerile vietii impreuna cu doua prostituate. Politistii au precizat ca argentinianul se afla in bordel inca de când fusese dat disparut. Potrivit sursei citate, sotia „ostaticului“ a inaintat deja actele pentru divort.


O vaca „in calduri“ s-a racorit in piscina


O vacuta din Brazilia a incercat sa se protejeze de valul de caldura care a lovit aceasta tara, racorindu-se intr-o piscina. Dupa cum informeaza Krone.at, din cauza temperaturilor toride de peste 40 de grade, animalul a sarit in curtea vecina si s-a indreptat direct spre pisicina. „Am auzit un zgomot si m-am uitat sa vad ce se intâmpla. Am vazut cel mai absurd lucru cu putinta: o vaca inotând in piscina“, a povestit proprietarul casei unde s-a refugiat vacuta.


Proprietarul a fost nevoit sa apeleze la pompierii din Taubate, pentru a scoate animalul din piscina. „A fost prima misiune de acest tip in cei 20 de ani de când ma aflu aici. A fost foarte ciudat“, a povestit un reprezentant al unitatii de pompieri.


Parada in chiloti la metroul new yorkez


Peste 160 de persoane in chiloti s-au adunat la deja traditionala parada „No Pants“ („Fara pantaloni“), care are loc de cinci ani incoace la metroul new yorkez. Dupa cum informeaza Krone.at, si in acest an, parada a fost un „mare succes“. „Noi vrem sa instauram haosul si sa ne distram un pic“, a spus autorul initiativei, Charlie Todd. Opt dintre participantii prezenti la parada de la statia sase a metrolului new yorkez au fost arestati de politie pentru „comportament inadecvat“. „Noi doar vrem sa ii facem pe oameni sa râda si sa le oferim o chestie interesanta pe care sa o povesteasca mai departe“, spune Todd, care este de parere ca politia a „exagerat“ arestându-i pe câtiva participanti. Intre timp, acestia au fost eliberati, urmând ca un judecator sa decida daca impotriva „glumetilor“ va fi deschis un proces.


Mariah Carey nu da doi bani pe diete


In ultima perioada, moda siluetelor filiforme de la Hollywood este inlocuita din ce in ce mai mult de vedetele cu forme voluptuoase, precum Beyoncé, Jennifer Lopez sau Mariah Carey. Aceasta din urma a reusit o reintoarcere de senzatie, dupa o perioada de anonimat de câtiva ani. Tinutele sale provocatoare afisate cu orice ocazie au atras atentia asupra siluetei sale voluptuoase, care a devenit model pentru multe tinere. Intr-un interviu acordat revistei germane SZ-Magazin, referindu-se la „curbele sale“, solista a marturisit: „Sunt o fata musculoasa. Nu ma iau dupa numarul de kilograme, ci daca mai incap sau nu in rochie“. In plus, Mariah iubeste viata si, nu in ultimul rând, mâncarea, nefiind deloc adepta dietelor. Mai mult chiar, vedeta a lansat un apel catre femeile care se infometeaza de dragul unei siluete suple: „Fiti realiste, iubiti-va pe voi insiva. Uitati de diete. Va fac rau. Sportul este de mii de ori mai sanatos“, a spus Carey.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS