11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

IA TE UITA!

Hallmark ora 21.15


Necunoscuta: Jocul de puzzle


Mister – 2005


Regia: James A. Contner


In rolurile principale: Joe Penny, Lea Thompson, Jessy Schram


Lea Thompson interpreteaza rolul unui fost agent secret guvernamental, actualmente sotie si mama. La un moment dat, ea trebuie sa lucreze din nou cu fostul sau iubit, rol interpretat de Joe Penny, la un caz extrem de ciudat. Munca sa se aseamana pieselor unui puzzle, iar guvernul are cheia.


Cum poate un barbat, intr-un avion, sa ucida pilotul, sa treaca neobservat de radar si sa dispara din avion in numai zece secunde? Astfel de cazuri erau „obisnuite“ pentru frumoasa agenta Banacek, in anii ’70. Noul scenariu nu este chiar atât de palpitant, dar este mai agreabil, multumita actorilor Lea Thompson, William R. Moses si Joe Penny, care dau viata personajelor principale.


Filmul este realizat in colaborare cu Dean Hargrove, cel care a mai adus pe micile ecrane serialul „Matlock“, filmele lui Perry Mason, „Jake si Grasanul“ si multe episoade din serialul „Columbo“.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu nota 6,2, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS