19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTop Sport - pentru persoane dinamice

Top Sport – pentru persoane dinamice

Haine si diverse echipamente sportive, aceasta este oferta de la Top Sport pentru persoanele dinamice, care prefera sa se imbrace comod.


Daca aveati impresia ca persoanele care adopta o tinuta sportiva nu acorda prea multa importanta felului in care se imbraca, va inselati. Exista magazine care comercializeaza haine special create pentru aceia care prefera stilul sport. Unul dintre acestea este Top Sport, magazin situat in centrul Craiovei, pe strada Oltet. Pe lânga articole vestimentare pentru femei si barbati, gasiti aici si echipamente sportive. Si pentru ca suntem in plin sezon friguros, cea mai mare cautare o au articolele pentru sporturile de iarna: schiurile si snowboard-urile. Top Sport s-a gândit si la faptul ca nu puteti merge pe pârtie imbracati in haine de zi cu zi si comercializeaza si manusi, pantaloni, ciorapi si ochelari pentru schiori. Nu au fost uitate nici persoanele care practica alte sporturi. Astfel, puteti gasiti aici si role, skateboard-uri, mingii sau palete de tenis (de câmp ori de masa).


Colectie impresionanta de accesorii


Oferta vestimentara de la Top Sport se adreseaza atât femeilor, cât si barbatilor. Deocamdata, in magazin nu se gasesc fuste sau rochii, dar exista suficiente modele de pantaloni care sa le suplineasca lipsa. Si pentru ca specificul magazinului este sportiv, nu puteau lipsi hanoracele sau bluzoanele. Oferta este completata de pulovere si camasi, in diverse culori. Nuantele vii au patruns si in colectiile de haine pentru barbati, unde pâna acum dominau culorile reci. Si se pare ca aceasta tendinta a fost repede adaptata de reprezentantii sexului puternic din Oltenia. In ceea ce priveste incaltamintea, trei firme cu prestigiu de peste hotare isi expun aici modelele de bocanci, ghete si adidasi.


Foarte interesanta este si colectia de genti si rucsacuri, care pot fi purtate nu numai de adeptii stilului sportiv. Majoritatea sunt in culori sobre (negru, crem sau verde inchis), motiv pentru care pot fi cu usurinta asortate la orice tip de vestimentatie. Impresionanta (nu numai din punctul de vedere al numarului modelelor) este si colectia de palarii, sepci si caciuli, stiut fiind faptul ca persoanele care adopta stilul sportiv acorda o importanta deosebita acestor accesorii.


La Top Sport, produsele vestimentare sunt aranjate in functie de firma de la care sunt importate, pentru ca multi dintre clientii fideli ai magazinului tin foarte mult la eticheta hainelor. Exista insa si persoane care prefera sa poarte doar haine create de o anume firma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS