13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMonica Bellucci - preferata barbatilor

Monica Bellucci – preferata barbatilor

Institutul de sondaje IPSOS a realizat o ancheta conform careia 56 la suta dintre barbatii francezi prefera brunetele, in timp ce 58 la suta dintre femei considera ca ar plasa blondele pe prima pozitie in clasamentul preferintelor. Monica Bellucci a fost aleasa cea mai atragatoare femeie din lume.


Potrivit acestui sondaj, 56 la suta dintre barbati spun ca prefera brunetele, in locul blondelor (28 la suta) sau roscatelor (sase la suta), iar zece la suta dintre respondenti nu s-au pronuntat.


Intervievate despre acelasi subiect, femeile cred mai degraba ca barbatii sunt innebuniti dupa blonde: 58 la suta au raspuns afirmativ la aceasta intrebare si doar 31 la suta stiu ca brunetele sunt preferatele barbatilor.


In ceea ce priveste cel mai apreciat „tip de femeie“ , barbatii le plaseaza pe cele voluptuoase pe primul loc (43 la suta), urmate de cele subtirele (39 la suta), cele rotunjoare (sapte la suta) si cele slabe (trei la suta). Asadar, brunetele voluptuoase sunt primele in topul listei tipurilor de femei preferate, alese de 23 la suta dintre barbati, si devansând femeile brunete subtirele (22 la suta), blondele subtirele sau voluptuoase (12 la suta fiecare) si blondele rotunjoare (patru la suta).


Bellucci o devanseaza pe Karembeu


Bruneta si voluptuoasa, Monica Bellucci este considerata ca fiind cea mai atragatoare femeie – conform doar criteriilor fizice – de catre 29 la suta dintre barbatii chestionati. Actrita o devanseaza pe Adriana Karembeu (22 la suta) sau pe Laetitia Casta (13 la suta).


In plus, jumatate dintre barbati prefera sa aiba relatii sexuale cu femei slabute, in timp ce doar 33 la suta ar alege sa faca dragoste cu o femeie cu forme.


Pe de alta parte, 95 la suta dintre persoanele chestionate considera ca „blondele sunt la fel de inteligente ca celelalte femei“. In vreme ce 57 la suta dintre francezi marturisesc ca bancurile pe seama blondelor ii fac sa se amuze, 38 la suta nu gasesc nici o distractie in astfel de glume si doar doi la suta cred ca blondele „sunt mai putin inteligente decât restul femeilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS