16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

IA TE UITA!

HBO ora 21.15


Copoi la Hollywood


actiune – 2003


Regia: Ron Shelton


In rolurile principale: Josh Hartnett, Harrison Ford


Când nu mai ai timp, te salveaza ultimul cartus.


Sa fii detectiv la Hollywood este doar o a doua ocupatie din care sa câstigi un ban cinstit. In citadela filmului sunt, cu siguranta, lucruri mult mai importante si interesante de facut. Când „vechea garda“ face echipa cu „noua generatie“, in mod sigur unul trage „hais“ si altul „cea“, iar ce rezulta nu poate fi decât o comedie politista.


La Hollywood, daca esti cineva si te-a lovit un glont, se cheama de urgenta politia.


O crima inexplicabila in lumea muzicii rap, la Hollywood, declanseaza ancheta criminalistica de rigoare. Cei doi „copoi“ trimisi sa caute urmele au si ei problemele lor personale. Unul are probleme cu slujba, banii si cu viata, celalalt nu viseaza decât sa devina actor.


Filmul este o comedie politista antrenanta, care exploreaza dintr-un unghi inedit cum se impaca viata profesionala si cea particulara a doi politisti din departamentul de politie al orasului Los Angeles. Harrison Ford da viata lui Joe Gavilan, un veteran in meserie, dar cam cu nasul pe sus. Partenerul lui, K.C. Calden, interpretat de Josh Hartnett (tânarul star intr-o vertiginoasa ascensiune), este mult mai interesat de activitati extrapolitienenesti ca yoga sau o cariera de actor. Suntem doar la Hollywood, nu?


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu nota 6,9, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS