16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO ora 22.00


Jaf in stil italian


actiune – 2003


Regia: F. Gary Gray


In rolurile principale: Charlize Theron, Edward Norton, Mark Wahlberg


Intra-n joc! Iesi din joc! Iesi din joc! Ia-ti revansa!


Planul era fara cusur… misiunea fusese indeplinita perfect… scapasera fara nici o problema. Singurul pericol pe care nu-l luase in calcul Charlie Croker (Mark Wahlberg), un specialist al spargerilor, il reprezenta chiar unul dintre oamenii sai. Dupa ce reusesc sa fure o cantitate uriasa de aur dintr-un palat venetian, Charlie si oamenii din banda sa ramân fara replica atunci când descopera ca unul dintre ei este tradator. Acum nu mai este importanta recompensa, ci razbunarea!


Apare Estella (Charlize Theron), o tânara atragatoare si cu nervi de otel, care se alatura lui Charlie si celorlalti in cautarea tradatorului. Deoarece acesta se ascunde in Los Angeles, Charlie si ai sai se gândesc sa-l gaseasca si sa recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropola americana. In felul acesta va lua nastere unul dintre cele mai mari ambuteiaje din istoria orasului Los Angeles.


O versiune contemporana a filmului The Italian Job din 1969, cu Michael Caine in rolul principal, aduce in prim-plan indragitele masini Mini, acestea fiind folosite pentru urmariri incredibile, pe Aleea Celebritatilor din Hollywood, in tunelurile de metrou sau pe strazi foarte inguste. Plin de intorsaturi, cascadorii, masini blindate, motociclete si elicoptere, acest film de actiune ii duce pe spectatori prin curbe foarte periculoase!


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu nota 6,9, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS