19 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTextile de casa „noua“ la Deni's

Textile de casa „noua“ la Deni’s

Pentru a ramâne mereu in centrul atentiei, trebuie sa cunoasteti care sunt cele mai noi aparitii pe piata, indiferent de domeniu. Stiati ca puteti da un aer vesel incaperilor daca optati pentru perdele colorate?


Considerati ca locuinta dumneavoastra are nevoie de o schimbare, dar nu dispuneti de un buget considerabil? Puteti sa renuntati la vechile perdele si sa le inlocuiti cu unele colorate, de exemplu. La „Deni’s“, magazin situat in centrul Craiovei, gasiti o multitudine de modele de perdele, iar preturile variaza in functie de model si de tipul materialului din care sunt confectionate. Daca sunteti adeptii unui stil clasic, investitia dumneavoastra nu va va lasa o gaura in buget pentru ca un metru de perdea costa 15 de RON (in caz ca vreti sa aproximati dinainte cât veti cheltui, tineti cont ca pentru falduri bogate aveti nevoie de mai mult material). Pretul poate urca insa si pâna la 65 de RON pentru un model de perdea cu broderie. Daca optati pentru un astfel de model, atunci cu siguranta camera dumneavoastra va capata un plus de luminozitate. Pentru aceia dintre dumneavostra carora le place sa vada viata in culori, exista si perdele colorate. Materialul din care sunt confectionate se numeste organza, iar pretul variaza intre 39 si 45 de RON pentru un metru.


350 RON pentru un metru de broderie


Si daca, dupa ce v-ati innoit locuinta, v-au mai ramas ceva bani, puteti arunca o privire si in raionul cu materiale de la „Deni’s“. Este adevarat ca riscati sa investiti mai mult intr-o haina pe care v-o realizeaza croitoreasa decât intr-una cumparata dintr-un magazin, dar astfel va veti asigura ca respectivul articol vestimentar „va vine ca turnat“. Doar a fost creat special pentru dumneavoastra si astfel exista sanse minime sa intâlniti pe cineva purtând acelati model de imbracaminte ca al dumneavoastra.


Cum iarna se pare ca de-abia de acum incepe sa-si intre in drepturi, este bine sa fiti informati in legatura cu pretul stofelor. La „Deni’s“ cel mai mic pret la care puteti achizitiona un metru de stofa este ce 19,5 RON. Cei care prefera stofele realizate doar din lâna, fara alte amestecuri, va trebui sa scoata din buzunar 59 RON pentru fiecare metru cumparat. Pe lânga stofe in diferite culori, mai puteti achizitiona o gama larga de materiale precum matasuri, broderii, voaluri, tafta, brocart sau tul, iar preturi sunt pentru fiecare buzunar. Astfel, gasiti tafta si cu 20 de RON metru sau matase cu 25 sau 35 de RON, dar in functie de gusturile dumneavoastra preturile pot urca vertiginos.


Pentru doamnele sau domnisoarele care pun pret pe vestimentatie exista broderii cu preturi cuprinse intre 150 si 350 de RON pentru un metru. Este adevarat ca nu multi sunt cei care-si permit sa plateasca echivalentul unui salariu minim pe economie pentru un metru de material, dar „obrazul subtire cu cheltuiala se tine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS