16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Muzica lui Mozart creste apetitul sexual


Muzica celebrului compozitor austriac Wolfgang Amadeus Mozart are efecte pozitive nu doar in cazul oamenilor, ci si al pestilor. Cel putin asa cred cercetatorii de la Universitatea din Atena, dupa un studiu efectuat pe parcursul mai multor luni. Echipa de cercetatori condusa de profesorul Sofronis Papoutsoglou a analizat comportamentul mai multor specii de pesti, pe fundalul sonor al muzicii lui Mozart, oferita cu ajutorul unor difuzoare speciale. „Pestii au demonstrat ca sunt mai putin stresati si ca au evident mai multa pofta sa se imperecheze“, a declarat profesorul grec. In plus, culoarea pestilor a devenit mai intensa, iar miscarile lor au demonstrat ca sunt binedispusi.


Tâlhari „tradati“ de hainele furate


Membrii unei bande de tâlhari au fost arestati, pe o plaja din Brazilia, dupa ce un barbat a observat ca doi dintre ei purtau hainele furate din locuinta sa.


Potrivit site-ului Yahoo!News, brazilianul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a telefonat la politie imediat cum si-a recunoscut pantalonii si tricourile cu care „defilau“ tâlharii, ce fusesera furate cu câteva zile in urma.


„Hotilor nu le-a venit sa creada cât de ghinionisti au fost. Furasera haine dintr-o locuinta situata chiar in apropierea plajei pe care au fost arestati. Era o problema de timp pâna când aveau sa fie recunoscuti de cineva“, a declarat un purtator de cuvânt al politiei.


Eroare in traducerea Bibliei


666 este numarul la auzirea caruia multor credinciosi si mai ales supersitiosi li se face „parul maciuca“, deoarece, potrivit Bibiliei, acesta este numarul Diavolului. Acum insa, credinciosii trebuie sa isi schimbe parerea si sa tremure la auzirea numarului 616. De vina pentru aceasta schimbare este o eroare in traducerea Bibliei, facuta in urma cu 1800 de ani. Inca din secolul II, teologii au sustinut ca in spatele numarului 666 se ascunde Antihristul, potrivit Cartii Apocalipsei a Sfântului Ioan. Numarul Satanei ar putea avea in curând o noua forma. Cercetatorii au analizat textul original in limba greaca din acest pasaj din Biblie si au ajuns la noi concluzii: nu 666 este numarul demonic, ci 616. Mai-marii de la Vatican incearca acum sa verifice noua ipoteza. „Daca este adevarat, va trebui sa efectuam modificarea in urmatoarele editii ale Bibliei“, a spus un teolog de la Vatican.


Primul vin „Madonna“ va fi lansat de Boboteaza


Pe 6 ianuarie va fi lansat pe piata primul sortiment de vin ce va purta numele reginei muzicii pop, Madonna. Dupa cum informeaza Bunte.de, compania de vinuri Celebrity Cellars din Napa Valley intentioneaza sa lanseze in numele vedetei un Cabernet Sauvignon, un Barbera, un Pinot Grigio, precum si un sortiment fara alcool. Pe eticheta noului sortiment de vin va aparea imaginea de pe coperta celui mai recent album al Madonnei, „Confessions On A Dancefloor“.


Jennifer Lopez – prea „profitabila“ pentru a fi ucisa


O versiune pentru marele ecran a celebrei operete „Carmen“, cu Jennifer Lopez in rolul principal, are sanse minime sa fie realizata, pentru ca investitorii de la Hollywood nu vor sa o vada pe actrita cum moare la sfârsitul filmului. Regizorul peliculei „Ray“, Taylor Hackford, este convins ca producatorii americani refuza sa investeasca 50 de milioane de dolari, din simplul motiv ca vor sa o pastreze pe J.Lo in postura ei de „fata obisnuita“.


In film, inspirat din celebra opereta a lui Bizet, Lopez ar trebui sa isi gaseasca sfârsitul fiind ucisa de gelosul ei iubit, iar aceasta posibilitate nu este pe placul mai-marilor din show-bizz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS