11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFiecare zodie cu paradisul ei

Fiecare zodie cu paradisul ei

Desi 2006 abia a inceput, astrologul german Jasmin Rachlitz ofera iubitorilor de calatorii câteva sfaturi utile pentru a-si alege destinatia de vacanta din acest an. Astfel, aflam, de exemplu, ca Berbecii au nevoie de multa agitatie in jur, pe care o pot obtine cu „vârf si-ndesat“ in „orasul care nu doarme niciodata“, New York, in timp ce delicatele Fecioare prefera concediile „culturale“.


Pentru pasionalii Berbeci, care adora sa fie mereu in centrul actiunii, distractia si aventura sunt principalele obiective in vacanta. Temperamentul isi cere dreptul lui la sport si viata de noapte. Berbecii adora sa fie provocati si ar accepta cu placere o participare la un tur de recunoastere in cautarea unei comori ascunse. Pentru ei, jungla reprezinta o provocare, pe care o accepta fara probleme, indiferent daca e vorba de cea africana sau de cea din marile orase, important e ca atmosfera sa fie animata. Pe masura puterii lor este „orasul care nu doarme niciodata“, New York, insa si Berlin, Florenta, Napoli, Rio de Janeiro, Madrid sau Verona sunt pe placul incapatânatilor Berbeci. Printre tarile recomandate de Rachlitz pentru reprezentantii acestei zodii, se afla Danemarca, Kenya, Puerto Rico sau Thailanda. Pentru Tauri, sa iasa din propriul „bârlog“ este deja o arta. Venus guverneaza aceasta zodie, astfel ca reprezentantii acestui semn adora sa fie rasfatati. Indiferent daca este vorba de un program artistic, de o mâncare buna sau de un vin nobil, un Taur profita de orice ocazie pentru a fi in centrul atentiei. Orasele unde Taurii se pot simti ca la ei acasa sunt Atena, Dublin, Leipzig, Lucerna, Nantes, Parma sau Zürich, in timp ce tarile sau regiunile unde pot calatori ar putea fi Georgia, Irlanda, Caucaz, Persia, Rodos, Elvetia, Suedia sau Belarus.


Gemenii – turisti innascuti


Este foarte probabil ca primul turist sa fi fost nascut in zodia Gemenilor. Gemenii tipici sunt mereu pe drumuri, in scopuri profesionale, insa si privat, lor le place sa fie mereu cu bagajele pregatite. Reprezentantii acestei zodii sunt mereu in cautare de senzatii noi, fiind mereu interesati de sport, cultura, relaxare si placeri. Gemenilor le place sa calatoreasca in grupuri organizate sau cu prieteni, pentru ca au nevoie mereu sa schimbe impresii „spirituale“ despre obiectivele vizitate. Orasul ideal pentru turistii din aceasta zodie este San Francisco, ei având aici posibilitatea sa viziteze o gramada de lucruri interesante, insa si Budapesta, Las Vegas, Londra, Metz, Nürnberg sau Toronto sunt in topul preferintelor. Tarile si regiunile unde acestia isi pot petrece vacanta sunt Armenia, Belgia, Egipt, Canada, Lombardia, Sardinia, Statele Unite si Noua Zeelanda.


Racilor nu le place niciodata sa calatoreasca singuri, ei preferând sa fie in compania prietenilor sau a oamenilor dragi. Un Rac care se respecta prefera apa, indiferent daca e vorba de Marea Adriatica, Bodensee sau Oceanul Pacific. Orasul ideal pentru Raci este Venetia, insa nici Amsterdam, Berna, Genova, Istanbul, Milano, New York sau Tunis nu trebuie date la o parte. In ceea ce priveste tarile prielnice pentru reprezentantii acestei zodii, Rachlitz recomanda Franta, Maroc, Olanda, Paraguay sau Scotia.


Leii sunt greu de multumit. Pentru un concediu perfect, ei au nevoie de un singur lucru: totul sa fie ca la carte. Le place sa se afle in centrul atentiei si aleg doar cele mai luxoase hoteluri si statiuni, preferatele lor fiind asa-numitele „shoppingtour“ in cele mai exclusiviste magazine. Orasele recomandate de astrologul german pentru pretentiosii Lei sunt Roma, Bombay, Bristol, Chicago, Damasc, Praga sau Salzburg, in timp ce regiunile ce se ridica la nivelul exigentelor reprezentantilor acestei zodii sunt Barbados, Boemia, Italia, California si, surprinzator, România.


Delicatele Fecioare prefera mai degraba concediile in scopuri culturale, reprezentantii acestei zodii nefiind mari amatori de aventuri, ci mai degraba de hoteluri ingrijite, cu bai curate si lenjerii de pat de un alb imaculat. Un oras pe placul lor ar fi Londra, destul de conservator, foarte nobil si plin de cultura, insa si Basel, Boston, Ierusalim, Los Angeles, Nisa sau Strasbourg ar putea fi pe placul lor. Tarile si regiunile recomandate de astrolog pentru Fecioarele calatoare sunt Anglia, Creta, Elvetia si Turcia.


Balantele – turisti indecisi


Alegerea destinatiei de concediu poate fi o adevarata problema pentru Balante, care se decid greu in privinta tarii, a hotelului sau a rutei de urmat. In mare, prefera hotelurile elegante si cu o bucatarie excelenta. In plus, nu refuza nici piscinele sau saunele, adorând sa fie rasfatate. Orasul perfect pentru Balante ar fi Viena, aici ele putând sa isi potoleasca pofta de dulciuri, in celebrele cafenele si cofetarii. Destinatii de calatorie demne de luat in seama sunt Freiburg, Copenhaga, Kyoto, Paris sau Viena, iar printre tarile si regiunile demne de vizitat amintim Austria, Argentina, Indochina, Japonia sau Libia.


Scorpionii, in schimb, adora calatoriile in tinuturile exotice. Nu le plac excursiile organizate, preferând sa isi faca programul dupa bunul plac. O posibila destinatie de calatorie ar fi Marakesh, un oras desprins parca din basme. Aici, misterioasa lume araba ii poate cuceri definitiv pe Scorpioni. Printre orasele demne de atentia lor se afla si Alger, Pompei, Sankt Petersburg, Sydney, Tokio sau Washington, iar tarile si regiunile unde isi pot petrece vacanta ar fi Egipt, Algeria, Laponia, Norvegia sau Suedia.


Sagetatorii adora tinuturile indepartate, culturile straine si natura salbatica, astfel ca vacantele lor trebuie sa fie neaparat pline de aventuri. O seara de vacanta la costum si cravata este pentru ei subiect tabu. Un oras pe masura energiei lor ar fi Hong Kong, insa si Avignon, Calcutta, Narbonne, Mexico City, Beijing sau Shanghai sunt demne de luat in seama. Australia este pentru ei un tarâm de vis, insa nu ar zice nu nici unei calatorii in Dalmatia, Madagascar, Spania, Thailanda sau Ungaria.


Capricornii – greu de urnit de la birou


Pentru Capricorni, principala problema nu o constituie concediul in sine, ci mustrarile de constiinta de a pleca de la birou. Nu le plac experimentele si le poate sari tandara in cazul in care camera de hotel nu e buna sau vinul este prea cald si supa prea rece. In consecinta, destinatiile de calatorie sunt cele clasice, ei preferând intâi de toate linistea, cultura si o servire ireprosabila. Orasele pe masura pretentiilor reprezentantilor acestei zodii ar fi Bruxelles, Buenos Aires, Denver, Kapstadt, Moscova, Oxford sau Port Said, in timp ce printre regiunile si tarile demne de vizitat se afla India, Islanda, Mexic, Rusia, Africa de Sud sau Bosnia.


In vacanta, Varsatorii prefera sa fie inconjurati de multa lume si agitatie, iar scufundarile in Bora Bora, o expeditie pe Amazon sau la Carnavalul de la Rio ar fi visul vietii lor. Soarele, bauturile exotice si veselia au un efect miraculos asupra Varsatorilor, orasul ideal pentru o vacanta fiind Rio de Janeiro. Demne de luat in seama sunt si Bangkok, Brighton, Lisabona, Palma de Mallorca sau Sidney, in timp ce Brazilia, Finlanda, Portugalia sau Spania sunt destinatii de calatorie perfecte pentru activii Varsatori.


Sensibili si plini de fantezie, pentru Pesti vacanta reprezinta sansa de a-si vedea visele cu ochii. Un program strict, prestabilit i-ar incorseta, Pestii fiind mai degraba firi spontane, care adora surprizele. Pestii adora apa si prefera plajele neaglomerate. Orasele ideale pentru Pesti sunt Alexandria, Caracas, Havana, Oslo sau Sevilla, in timp ce dintre tarile si regiunile demne de atentia reprezentantilor acestei zodii amintim Hawaii, Malaiezia, Monaco, Filipine si Venezuela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS