12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Scurte stiri

Proprietarul unui bordel vrea sa-si construiasca biserica


Proprietarul unui bordel din Germania planuieste sa isi construiasca propria biserica multiconfesionala, informeaza Ananova.


Bert Wollersheim, de 54 de ani, care „pastoreste“ peste 50 de prostituate, a precizat ca el va fi cel care va citi predicile de la amvon, abordând in special subiecte impotriva fanatismului.


„Vreau ca biserica mea sa fie un loc in care sa se poata intâlni crestinii cu musulmanii, cu budistii si cu hindusii. Acesta este cel mai mare vis al meu“, a declarat Wollersheim. De asemenea, el a adaugat ca industria sexului se impaca foarte bine cu religia, marturisind ca a gazduit multe evenimente caritabile in bordelul sau.


 


Intel lanseaza prima chitara conectata la internet


Specialistii companiei Intel au realizat prima chitara electronica care permite utilizatorilor sa navigheze pe internet in timp ce cânta. Dupa cum informeaza site-ul Pocket-lint.co.uk, instrumentul muzical inedit a fost creat in colaborare cu compania Fender, celebra pentru chitarile Fender Telecaster, care au insotit in concerte multi rockeri, de la Bruce Springsteen pâna la membrii trupei Franz Ferdinand. Asa-numita „chitara surf“, care redefineste sintagma „muzica in miscare“, a fost realizata pe baza tehnologiei Centrino Mobile, promovata de Intel. Ea poate descarca de pe internet si reda imediat acordurile favorite, fara ca utilizatorul sa atinga corzile. De asemenea, prin intermediul chitarii se pot trimite si e-mail-uri.


Instrumentul muzical este inca in stadiu de fabricare, pretul estimativ la care ar putea fi lansat pe piata internationala putând ajunge la câteva mii de lire sterline.


 


Katie Holmes a fost data afara dintr-un cinematograf


Katie Holmes a fost data afara dintr-un cinematograf din California, din cauza unui dispozitiv electric cu vibratii. Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, logodnica lui Tom Cruise, care este insarcinata cu primul sau copil, a folosit, in timpul filmului, un dispozitiv pe care il tinea in dreptul burticii, având rolul de a calma bebelusul. Insa, din cauza zgomotului produs de aparat, spectatorii au cerut sa fie data afara.


„Persoanele aflate in sala nu au fost impresionate de faptul ca stateau alaturi de o celebritate. Pur si simplu, oamenii voiau sa vada filmul in liniste“, a declarat un martor.


 


Britney Spears – somata de fani sa isi paraseasca sotul


Cititorii tabloidului american Star sunt de parere ca printesa neincoronata a muzicii pop, Britney Spears, ar trebui sa isi paraseasca sotul, pe fostul dansator Kevin Federline, pentru ca acesta ii distruge cariera. Dupa cum informeaza contactmusic.com, 65 la suta dintre cititorii revistei sunt de parere ca Britney ar trebui sa divorteze de petrecaretul Federline, in timp ce 28 la suta cred ca cei doi soti ar trebui sa apeleze la ajutorul unui consilier pentru a-si rezolva problemele din casnicie. 91 la suta dintre respondenti sunt de parere ca Federline a adus prejudicii imaginii lui Britney, doar 20 la suta afirmând ca fostul dansator si-a iubit cu adevarat sotia. 98 la suta dintre cititori sunt de acord cu afirmatia fostei sotii a lui Federline, Shar Jackson, care crede ca dansatorului i se potriveste proverbul „lupul isi schimba parul, dar naravul ba“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS