6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn argentinian afirma ca a rezistat 20 de minute intr-un cuptor, la 284 de grade Celsius

Un argentinian afirma ca a rezistat 20 de minute intr-un cuptor, la 284 de grade Celsius

Un argentinian afirma ca a rezistat timp de 20 de minute intr-un cuptor, la 284 de grade Celsius, intr-o brutarie din orasul Rosario, la nord de Buenos Aires, cerind dreptul de a figura in Cartea Recordurilor „Guinness“. „Am stat 20 de minute in cuptorul brutariei San Cayetano II din Rosario, la o temperatura de 284 de grade“, a declarat el, joi, pentru agentia de presa DIN.


Antonio Acosta, de 58 de ani, care fabrica si repara cuptoare de piine, considera ca si-a indeplinit o dorinta la care visa de multa vreme.


Potrivit cunostintelor sale, singurul antecedent de acest gen care exista in Cartea Recordurilor este faptul ca un grup de soldati, din cel de-al doilea razboi mondial, a suportat o temperatura de 260 de grade Celsius, in haine speciale.


Acosta a afirmat ca a stat in cuptor, miercuri, imbracat in haine simple, „o camasa si o pereche de pantaloni scurti“, fiind asistat de un notar. De asemenea, el a explicat ca a intrat acum citiva ani intr-un cuptor alaturi de un pui congelat, care s-a prajit in 35 de minute, la o temperatura de 270 de grade, insa atunci in absenta unui notar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS