15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMariah Carey se teme ca poate lua microbi de la fanii sai

Mariah Carey se teme ca poate lua microbi de la fanii sai

Starul muzicii R&B Mariah Carey (foto) se teme foarte tare ca poate lua microbi de la fanii sai, astfel ca artista isi sterge miinile cu servetele umede de fiecare data cind atinge un admirator, informeaza site-ul Contactmusic.com.


Vedeta si-a jignit fanii in momentul in care a declarat ca refuza sa-si intilneasca admiratorii daca nu are la ea servetele umede pentru a-si curata miinile, dupa ce a intrat in contact cu ei.


„Este foarte important pentru mine acest lucru, pentru ca altfel pot lua microbi. Am atins un numar foarte mare de fani“, a afirmat frumoasa artista.


Pe de alta parte, cintareata s-a declarat dezamagita de viata sa intima si de barbati, in general.


Vedeta, de 35 de ani, care are o silueta de invidiat, a ajuns sa prefere compania amicilor sai homosexuali.


Artista l-a invitat pe Robbie Williams la cina


Mariah Carey l-a invitat pe Robbie Williams la cina, dupa ce aceasta a fost impresionata de spectacolul oferit de star in cadrul concertului Live 8 din Londra.


Vedeta muzicii R&B a fost uimita de spectacolul lui Williams, care a interpretat melodii precum „Angels“, „Let Me Entertain You“ si „Feel“. Ea a declarat ca isi doreste foarte mult sa lucreze impreuna cu faimosul cintaret.


La scurt timp dupa incheierea concertului, Carey i-a trimis lui Williams un mesaj, prin care il invita sa se intilneasca.


Artista a mai colaborat cu solisti precum Whitney Houston, Boyz II Men si trupa irlandeza Westlife, in timp ce Williams a cintat in duet cu starul australian al muzicii pop, Kylie Minogue, si cu actrita Nicole Kidman.


Carey a interpretat in cadrul concertului Live 8 melodiile „Make It Happen“, „Hero“ si „We Belong Together“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS