14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUnicul barbat-torpila din lume, concediat pentru ca se temea sa zboare

Unicul barbat-torpila din lume, concediat pentru ca se temea sa zboare

Unicul barbat-torpila din lume a ramas fara slujba. Dupa cum informeaza Tgcom.it, Christian Todd, de 26 de ani, la fiecare spectacol era pregatit sa fie lansat la 12 metri inaltime, insa, cind a fost rugat sa ia avionul pentru a se deplasa la tratament, a refuzat categoric. In aceste conditii, conducerea de la „Britain’s Cottle and Austin Circus“, unde era angajat din luna februarie, a decis sa il concedieze. Christian ar fi trebuit sa se deplaseze in Brazilia pentru a participa la un antrenament special, dupa o accidentare la genunchi.


„Nu imi plac calatoriile lungi si, daca stau prea multe ore in avion, ma cuprinde panica. Din acest motiv, m-au concediat si acum sint distrus“, a povestit barbatul-torpila, acum somer, cotidianului britanic The Times.


Christian a apelat la serviciile unui avocat pentru a rezolva aceasta problema. Insa reprezentantii conducerii sint in continuare convinsi ca au luat decizia corecta. „Fara antrenamentul potrivit ar fi fost greu pentru el sa continue. Am facut-o pentru siguranta lui“, a spus un membru al conducerii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS