14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn barbat a inventat pentru femei o masina de facut sex

Un barbat a inventat pentru femei o masina de facut sex

Un barbat, care a inventat o masina de facut sex, face apel la femeile din vestul Europei sa ii testeze dispozitivul, informeaza site-ul Ananova.com.


Nesa Proka a facut acest apel pentru ca nu a gasit nici o doritoare in Serbia. El a muncit trei ani la minunata masina, declarind ca este „cel mai bun ajutor pentru sex“ pentru femeile singure. Inventia, care functioneaza cu ajutorul unui motor electric de 390 de volti, simuleaza actiunea de a face sex, avind instalat un penis artificial lung de 19 centimetri.


„Inventia mea are un penis artificial care se poate misca de 180 de ori pe minut. Un barbat poate face acest lucru aproximativ cinci secunde, dar acest dispozitiv se misca exact cit vrea femeia. Se pot regla totodata viteza si intensitatea aparatului, in functie de dorintele fiecareia. O sa-l vind in vestul Europei pentru ca femeile de acolo gindesc mai liber. In Serbia nu am gasit pe nimeni care sa testeze inventia mea“, a declarat Proka pentru un ziar local.


El a recunoscut totusi ca unele localnice au fost curioase sa vada dispozitivul, una dintre ele declarind: „Nu as mai iesi din casa daca as avea o astfel de masina“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS