13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTeoria conform careia printesa Diana a fost ucisa a fost intarita de o descoperire recenta

Teoria conform careia printesa Diana a fost ucisa a fost intarita de o descoperire recenta

Teoria conform careia printesa Diana a fost ucisa a fost intarita de o descoperire recenta, informeaza site-ul Handbag.com.


Soferul care a condus masina in momentul accidentului, Henri Paul, a primit suma de 75.000 de lire sterline de la surse necunoscute, doar cu citeva saptamini inainte de moartea printesei.


Paul a murit o data cu Diana si iubitul acesteia, Dodi Al Fayed, in momentul in care masina, marca Mercedes, s-a rasturnat intr-un pasaj subteran din Paris, in luna august a anului 1997.


Detectivii de la Scotland Yard care au investigat tragedia au dat de inteles ca Paul ar fi fost platit de agenti ai serviciului secret, dezvaluind ca acesta a primit sume foarte mari de bani de la companii financiare britanice, chiar inainte de accident.


Conform cotidianului Daily Express, anchetatorii financiari au afirmat ca Paul avea sume exorbitante de bani in 13 conturi bancare din intreaga lume, in ciuda faptului ca el cistiga doar 20.000 de lire sterline pe an ca sofer la hotelul Ritz din Paris.


„Banii i-au fost trimisi lui Paul din conturi din Anglia. Mii de lire sterline au ajuns in conturile lui cu citeva saptamini inainte de tragedie, banii fiind transformati in franci francezi. Este o descoperire importanta. Ne-am dorit intotdeauna sa aflam cine il platea pe Henri Paul cu atitia bani si acum ne apropiem de adevar“, a declarat o sursa apropiata de cei care ancheteaza cazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS